„Suspendarea si demiterea lui Iohannis”. Catarama a infiintat un nou partid: „S-a instaurat tirania si sclavia”

politica

Viorel Catarama a renuntat la „Dreapta Liberala”, partid pe care il infiitase recent, si a creat „Miscarea Patriotilor Romani”. Unul dintre scopurile noi miscari este suspendarea si demiterea lui Klaus Iohannis, a anuntat, marti, Catarama.

”Patrioti romani, este vremea unirii! Presedintele tarii si Parlamentul au suspendat drepturile si libertatile noastre fundamentale fara o motivatie solida, frica fiind elementul determinant! Drept consecinta, economia a colapsat, capitalul romanesc a falimentat iar milioane de romani au fost adusi in pragul saraciei si al disperarii! Toate partidele parlamentare sunt in egala masura vinovate de aceasta situatie, instaurand in tara tirania si sclavia! In acest context, aparitia unei forte politice care sa sprijine lupta patriotilor romani pentru libertate si suveranitate este obligatorie; de aceea, se pune temelia si se lanseaza Miscarea Patriotilor Romani (MPR)”, a anuntat pe Facebook Viorel Catarama.

El a prezentat si platforma-program a noului partid. Printre acestea se afla „nationalizarea resurselor naturale si a utilitatilor”, „suspendarea si demiterea presedintelui Klaus Iohannis pentru incalcarea grava a Constitutiei, indeosebi a libertatilor” si „aducerea in fata justitiei a persoanelor vinovate pentru suprimarea dreptului la viata a unor romani nevinovati”.

”Partidele componente ale Aliantei, precum si Guvernul din umbra, inclusiv candidatul la PMB vor fi anuntate in maxim 3 saptamani”, mai anunta Catarama.

Mai mult despre:

Comentarii: