„Sustinatorii lui Dragnea au aruncat pancartele pe jos dupa ce si-au incasat banii”. O noua zi profitabila pentru aplaudacii sefului PSD

news

Sutele de sustinatori ai sefului PSD si-au aruncat pancartele pe strada dupa ce Liviu Dragnea a plecat de la sediul ICCJ. Acestia au scandat ore in sir „PSD, PSD” si „Dragnea presedinte” in fata ICCJ.

Sute de sustinatori cu pancarte pro-PSD si sde sustinere a lui Dragnea au fost adusi, luni, in fata sediul ICCJ. „Opriti vanatoarea de patrioti”, era scris pe o pancarta. Pesedistii au plecat de la ICCJ imediat dupa ce Dragnea a parasit si el instanta, atuncandu-si pancartele in mijlocul strazii.

Bloggerul Cristian Simonca publica pe pagina sa de Facebook, „Blogu lu’ Otrava”, momentul in care un grup de sustinatori ai lui Liviu Dragnea isi primeste banii pentru scandarile pro-PSD executate in fata ICCJ.

„Grupul din fotografie este format din sustinatori ai lui Liviu Dragnea si sunt surprinsi in momentul in care imparteau suma de 900 de lei primiti pentru ‘sustinere’”, informeaza Simonca.

Peste 300 de sustinatori ai lui Liviu Dragnea, printre care se afla numerosi indivizi foarte agresivi, se afla luni in fata ICCJ. Ei scandeaza „PSD, PSD”, „Dragnea, Dragnea” si „Opriti vanatoarea de patrioti”.

Mai mult despre:


Comentarii: