Sustinatorii PSD sunt atat de putini in Diaspora incat au apelat la refugiati africani: „Va iubim si va respectam”

politica

Viorica Dancila a fost asteptata in Spania si de un grup foarte mic de sustinatori, printre care se afla si un refugiat african. 

„Va iubim si va respectam doamna premier Viorica Dancila”, era scris pe o pancarta purtata de refugiatul african. Alaturi de el se afla un alt cetatean cu o coala de hartie pe care scria „Viorica nu uita, Diaspora e de partea ta”.

Fotografia a fost publicata de Camelia Tabacu pe pagina ei de Facebook.

Prim-ministrul Viorica Dancila, aflata intr-o vizita de lucru in Spania, a fost primita, joi, de Regele Felipe al VI-lea cu care a discutat despre relatiile romano-spaniole si buna integrare a celor peste un milion de romani care traiesc si muncesc in aceasta tara. Din perspectiva preluarii presedintiei Romaniei la Consiliul UE, in prima jumatate a anului viitor, s-au discutat aspecte legate de pregatirile si prioritatile tarii noastre pentru acest mandat.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, joi seara, de prerezentantii Guvernului, Viorica Dancila, aflata intr-o vizita de lucru in Spania, a fost primita de catre Regele Felipe al VI-lea.

”Premierul roman si Majestatea Sa au evocat relatia privilegiata dintre cele doua tari pozitionate geografic la extremele continentului european. Totodata, au evidentiat nivelul excelent al relatiilor intre Romania si Regatul Spaniei la nivel politic si sectorial, cu precadere cel economic, cat si la nivel uman, in contextul bunei integrari in societatea spaniola a celor peste un milion de romani care traiesc si muncesc in aceasta tara. Prim-ministrul Romaniei a mentionat, de asemenea, ca Spania este un adevarat model in plan european din punct de vedere al modului de integrare al cetatenilor, atat la nivel guvernamental, cat si al societatii”, au transmis reprezentantii Guvernului.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: