„Sustinere neconditionata”. Concurs de linguseli intre organizatiile PSD, Liviu Dragnea primeste numeroase mesaje fierbinti de sprijin inainte de Congresul PSD

politica

Organizatia judeteana Hunedoara a Partidului Social Democrat il sustine „neconditionat” pe Liviu Dragnea la conducerea partidului, potrivit unei rezolutii adoptate, in unanimitate, sambata, la Deva, de catre cei 400 de delegati prezenti la Conferinta judeteana a PSD.

„Organizatia judeteana Hunedoara a Partidului Social Democrat il sustine neconditionat pe domnul Liviu Dragnea in functia de presedinte al PSD”, se arata in textul rezolutiei ce a fost votata de membrii PSD prezenti la Conferinta judeteana.

In rezolutie se mentioneaza sustinerea pe care PSD Hunedoara o are fata de programul de guvernare al partidului si fata de Guvernul condus de premierul Viorica Dancila, precum si faptul ca social-democratii hunedoreni militeaza pentru ducerea la indeplinire a obiectivelor stabilite prin acest document.

In textul rezolutiei se mai arata ca rezultatele obtinute de social-democrati la alegerile locale si parlamentare din anul 2016 sunt cele mai bune dupa 1990, precum si faptul ca programul de guvernare cu care PSD a castigat alegerile a fost elaborat si coordonat direct de Liviu Dragnea.

„Este o rezolutie de sustinere in continuare pentru rezultatele pe care (Liviu Dragnea, n.r.) le-a avut la conducerea partidului, incepand cu anul 2016, la alegerile locale si parlamentare. Este un lucru care nu este usor de facut. Domnul Dragnea a stiut si a elaborat programul de guvernare (…) si a stiut sa-l prezinte cum nimeni nu-l putea prezenta. (…) As putea spune, fara teama de a gresi, ca singurul partid care a participat la alegeri este PSD, pentru ca a avut, cu adevarat, un program de guvernare realist si bine integrat”, a spus presedintele PSD Hunedoara, Laurentiu Nistor.

Mesaje similare au fost transmise conducerii PSD si de oraganizatiile din Botosani si Brasov.

Filiala judeteana PSD Hunedoara va fi reprezentata la Congresul PSD din 10 martie de un numar de 91 de delegati, alesi prin vot in cadrul Conferintei judetene.

PSD Hunedoara numara acum peste 10.700 de membri, dintre care aproape 42% sunt femei, mentioneaza Agerpres.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: