Sute de protestatari s-au strans pentru a proiecta mesajul #Rezist in centrul Bucurestiului. Jandarmeria a mobilizat iar forte importante – Video

news

Sute de protestatari s-au strans in fata Muzeului de Arta pentru a proiectat mesajul #Rezist pe fatada cladirii. Vineri seara, un un protestatar a fost incatusat pentru ca a indraznit sa faca acest lucru.

Protestatarii s-au strans, duminica seara, la apelul comunitatii „Coruptia ucide”. Ei au scandat „PSD ciuma rosie”, „Nu vrem sa fim condusi de hoti” si „Libertate”.

Jandarmeria a mobilizat din nou forte importante.

„Cristian Mihai Dide, un tanar din Bucuresti care a participat de-a lungul timpului la mai multe proteste indreptate impotriva guvernelor PSD-ALDE si impotriva primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost incatusat, arestat si dus la sectia de politie deoarece a proiectat mesajul #REZIST pe Muzeul de Arta si pe Monumentul Revolutiei din centrul Bucurestiului in timpul festivalului luminii ‘Spotlight’, organizat de Primaria Capitalei.

Drept raspuns, Duminica, ora 21:30, ne strangem in fata muzeului de Arta, unde proiectam mesaje. Vino cu un laser verde, rosu, sau cu o lanterna. #lumineazaorasul”, a fost mesajul „Coruptia ucide”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: