Protest amplu la Galati. Sute de jandarmi il apara pe Dragnea de galateni: „Go, go, go, Dragnea la bulau!” – Video

politica

Tensiuni in crestere la Galati, unde PSD organizeaza un nou miting electoral. Sute de protestatari sunt prezenti in fata Casei de Cultura a Sindicatelor.

Jandarmii au fost adusi in numar foarte mare, ei au facut un zid in fata protestatarilor. Acestia scadeaza „Hotii, hotii!”, „Go, go, go, Dragnea la bulau!”.

PSD aduce sateni din toata Moldova la mitingul de la Galati. Autocare din Vaslui au inceput sa apara in Galati inca de la primele ore ale diminetii. Mitingul a fost organizat in mare secret, de teama protestelor. Prezenta lui Liviu Dragnea a fost confirmata abia sambata dimineata.

Galatiul nostru anunta pe Facebook ca directorii din institutiile publice din tot judetul sunt obligati sa trimita oameni la mitingul PSD.

„1. In Beresti Meria s-a dat ordin, asistatii sociali trebuie sa vina la Galati sa-l aplaude pe presedintele cariat al PSD.
2. Toti membrii PSD Galati si simpatizantii lor au fost sunati azi si rugati sa fie prezenti sambata la aplaudat.
3. In Tecuci toti directorii de societati ale primariei, scoli, servicii, inclusiv spitalul municipiului Tecuci au fost pusi sa trimita salariatii vineri la mitingul condamnatului penal. Desi la sfarsitul saptamanii trecute au anuntat ca mitingul va avea loc vineri, mobilizarea se face pentru ziua de sambata”, scrie Galatiul nostru pe Facebook.

 

Mai mult despre: ,

Comentarii: