Tabara Citu este in deriva, Vilceanu s-a certat violent in direct cu Anca Suciu (Digi24). A amenintat-o cu CNA. Europarlanentar: „Demonstratie de mitocanie”

politica

Secretarul general al PNL, Dan Vilceanu, s-a rastit la moderatoarea Digi24 Anca Suciu, duminica seara, nervos ca postul a difuzat o informatie, pe surse, conform careia Florin Citu nu doreste in realitatea ca Guvernul Ciuca sa fie investit. Informatii in acest sens au aparut in mai multe publicatii, duminica.

„Sunt siderat de faptul ca sunt intr-o emisiune si vad fake news in direct. Si nu e prima oara cand mi se intampla. Eram in alta emisiune si mi se atribuia mie un citat. Si dumneavoastra faceti acum acelasi lucru. Cu mine in studio, scrieti ca Florin Citu nu vrea sa treaca Guvernul Ciuca, iar eu sunt aici.

M-ati intrebat pe mine daca isi doreste Citu sau nu sa treaca acest guvern? Scrieti niste minciuni gogonate… de jumatate de ora scrieti pe ecran asta…”, s-a rastit Vilceanu la adresa Ancai Suciu.

„Nu stiu de ce apar aceste informatii, dar ma puteti intreba pe mine fara sa ruleze aceasta minciuna gogonata. E un fake news”, a mai spus Vilceanu.

De asemenea, Vilceanu a amenintat si cu plangeri la CNA.

Citeste si: Mircea Pascu anunta ce a aflat in culise: „Citu saboteaza planul lui Iohannis cu Ciuca pentru ca PSD sa nu voteze noul guvern si tot el sa fie desemnat apoi premier”

„Domnul Valceanu s-a trezit ca studioul Digi 24 e mosia proprie si i-a facut Ancai Suciu o demonstratie de mitocanie, cu amenintari cu CNA, acuzatii de ‘fake news’ si un interogatoriu despre sursele jurnalistice demne de un mic Erdogan. Mai lipsea un pic si ajungeam la corolarul ‘Eu sunt Calea, Adevarul si Viata’. Noroc de calupul de publicitate care ne-a scutit de emotiile unei astfel de marturisiri.

Foarte jenant si nedemn moment pentru un politician, domnule ministru. E treaba jurnalistilor de unde isi iau informatiile, nu trebuie sa va creada pe cuvant pe dumneavoastra. Si nici nu trebuie sa va dea socoteala pentru ele.

E o chestiune de alfabetizare pentru orice politician – mai ales unul care se pretinde liberal – sa nu sara cu coltii la gatul presei, atunci cand e pus fata in fata cu intrebari sau adevaruri incomode. Si e o chestiune de respect, cand esti in casa omului, sa te porti cuviincios, daca el, la randul lui, te trateaza asemenea. Asa ceva nu se face. Rusine”, a comentat europarlamentarul Ramona Strugariu (USR) pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: