Tabara Dragnea, atac la baioneta: „Ciolacu, esti lipsit de scrupule si caracter. Si fricos! Tu esti instrumentul lui Iohannis, nu noi”

politica

Codrin Stefanescu, cel mai apropiat colaborator al lui Liviu Dragnea, are o reactie foarte dura la adresa lui Marcel Ciolacu dupa declaratiile de luni seara ale sefului PSD. „Esti lipsit de scrupule si caracter, asta deja se stie in partid! Dar le mai spun un secret colegilor din PSD: esti si fricos!”, i-a transmis Stefanescu lui Ciolacu.

„Mesaj pentru Ciolacu! Ai iesit iar la tv si ai debitat numai minciuni si ineptii! Nu noi, eu si Liviu Dragnea, suntem instrumentele lui Iohannis, tu esti! Si asta vede toata lumea in fiecare zi! Prin felul in care mimezi opozitia, prin slugarnicia ta fata de guvern, prin prefacatoria ta! Prin modul in care ai alungat Patriotii si vocile taioase din partid, ca sa-l subordonezi integral sefilor tai din padure! Asa au disparut Serban Nicolae, Liviu Plesoianu, Eugen Teodorovici, Dorel Caprar, Olguta Vasilescu si multii altii!

Lista neagra ce ti s-a dat cu ordin de executare! Si da! Sunt varf de lance! Acelasi varf de lance care si-a aparat colegii cand au fost hartuiti de sistem, acelasi varf de lance care ti-a condus tie sedinta de la Buzau si te-a pus presedinte de organizatie! Esti lipsit de scrupule si caracter, asta deja se stie in partid! Dar le mai spun un secret colegilor din PSD: esti si fricos!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat luni seara ca Liviu Dragnea nu se mai poate intoarce in PSD intrucat statutul PSD i-ar interzice acest lucru.

„Eu ma bucur ca s-a luat o decizie corecta si a fost eliberat. In statulul partidului e prevazut ca in momentul in care esti condamnat automat nu mai esti membru de partid. Conform statulului, nu mai poate reveni in partid”, a declarat Ciolacu la Romania TV.

Referitor la acuzatiile lui Dragnea la adresa conducerii PSD, Ciolacu a sustinut ca acestea reprezinta un „scandal fals”.

„Nu cred ca Liviu Dragnea isi doreste un scandal fals, mai ales cu acel varf de lance, domnul Codrin Stefanescu. Domnul Dragnea nu cred ca vrea sa ascunda incompetenta guvernamentala si hotiile cu acest presupus scandal. Nu cred ca Liviu Dragnea este un om prost, nu cred ca-si doreste sa devina un instrument al lui Klaus Iohannis, de a face scandal”, a sustinut Ciolacu.

Intrebat daca Dragnea se va mai intoarce in politica, seful PSD a raspuns: „Vom vedea daca va mai face politica”.

Ciolacu a mai sustinut ca PSD a ajuns in pragul „disolutiei” cand era sub stapanirea lui Dragnea.

„In acel moment, PSD era la un pas de disolutie. Uitati-va la inghetul socialistilor europeni in ce priveste PSD. La un moment dat ne invrajbisem unii impotriva altora. In acest moment, PSD este o echipa, putem comuniuca fara sa mai fie repercusiuni asupra unor persoane”, a mai spus Ciolacu.

Codrin Stefanescu, cel mai apropiat colaborator al lui Liviu Dragnea, a anuntat joi ca va face dezvaluiri de senzatie despre actualii lideri ai PSD. El a spus ca nu a dorit sa vorbeasca pana in momentul in care Dragnea este eliberat.

„Stiti deja ca astia sunt academisti, au facut academia SRI. O sa sa vedem unde-i sotia angajata, unde-i amanta, unde e varul, cumnatul, ginerele. Sigur ca voi spune lucurile astea, prea a fost confiscat partidul asta.

Baietii astia, pe care-i vedeti acum, ii maturam de mult. Nu m-a lasat Liviu, imi spunea ca poate se indreapta”, a declarat Codrin Stefanescu.

Dragnea a atacat dur PSD la iesirea din penitenciarul Rahova. „PSD a devenit un partid de opereta, condus de oameni lasi. PSD este praf, fara personalitate. (…) PSD nu e condus, este in buzunarele SRI”, a spus Dragnea, adaugand ca „am fost vandut”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: