Tabara Dragnea face un nou anunt, luni, privind motiunea de cenzura: „Aici discutam de matematica si toate calculele asta arata”

politica

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu va trece „fara niciun fel de problema”, calculele matematice aratand acest lucru, a declarat luni liderul senatorilor PSD, Mihai Fifor.

„Motiunea de cenzura trece fara niciun fel de problema miercuri. Nu vad de altfel de ce ar fi probleme. S-a vazut si ieri la semnarea motiunii ca numai cu exceptia catorva colegi, care nu au reusit sa ajunga la timp sa semneze, dar au sosit ulterior, toti colegii din PSD si partenerii de la ALDE sunt in dispozitiv. Practic miercuri vom vota si aceasta motiune va trece punand capat unei situatii fara precedent in Romania — anume situatia in care un cetatean, sa spun asa, se gandeste sa preia puterea executiva pe persoana fizica, netinand cont de niciun principiu al democratiei in aceasta tara si desigur la un moment dat nici de legile acestei tari”, a afirmat Fifor, la Parlament.

Potrivit acestuia, ”toate calculele” arata ca motiunea de cenzura va trece. ”Aici discutam de matematica si toate calculele asta arata”, a adaugat el.

Intrebat daca au loc discutii cu alte partide, Mihai Fifor a spus ca au loc astfel de intalniri. „Se fac discutii in aceste zile asa cum se intampla de fiecare data intr-un Parlament atunci cand urmeaza un vot important. Noi incercam sa fim siguri pe colegii nostri si va spun ca pana la momentul acesta tot ce se vehiculeaza in spatiul public reprezinta simple povesti. Pe matematica motiunea trece”, a sustinut social-democratul.

El a explicat ca la motiune se va vota cu bile, votul fiind secret, asa cum prevede Regulamentul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: