Tabara Tudose din PSD lanseaza contraatacul. Tudose si Ciolacu anunta pe cine sustin la Congresul PSD pentru a sta in coasta lui Liviu Dragnea

politica

Fostul vicepremier PSD Marcel Ciolacu a anuntat, marti, ca nu va candida pentru o functie de conducere, preferand sa se concentreze asupra activitatii organizatiei PSD Buzau, dar a tinut sa precizeze ca il va sustine pe Marian Oprisan sa obtina functia de vicepresedinte pentru regiunea sud-est. Un anunt similar a facut si de fostul premier, Mihai Tudose.

”Nu am intentionat si in consecinta nu voi candida pentru nicio functie de conducere in cadrul Partidului Social Democrat la Congresul Extraordinar din 10 martie. Ma onoreaza sustinerea si aprecierea colegilor mei din partid, dar consider ca in acest moment activitatea mea trebuie sa se concentreze atat pe organizatia PSD Buzau cat si pe ceea ce am de facut in Parlament”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El a anuntat insa pe cine sustine pentru a obtine un mandat de vicepresedinte PSD.

”Il voi sustine la Congres pe Marian Oprisan pentru o functie de vicepresedinte pentru regiunea sud-est. Voi sprijini cu toata convingerea viitoarea conducere a PSD in realizarea obiectivelor din programul de guvernare”, a conchis Ciolacu.

Si fostul premier Mihai Tudose a anuntat ca nu va candida pentru o fucntie de conducere mentionand ca il va sustine pe Oprisan.

Comitetul Executiv al PSD a decis ca la Congresul din 10 martie sa fie supus votului postul de presedintele executiv al partidului, postul de secretar general si posturile de vicepresedinti. CExN al PSD a decis ca la congresul extraordinar al partidului, sa fie alesi opt vicepresedinti femei si opt vicepresedinti barbati.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: