„Tablete si trening”, pomenile de Paste ale politicienilor. Un lider si-a cumparat apoi articole laudative in toata presa

news

Politicienii au profitat si in acest an de necazurile oamenilor pentru a-si face publicitate. De la stanga la dreapta, toate principalele partide au avut reprezentanti care au umblat cu pungile de cadouri pe la cei nevoiasi. Bineinteles, presa nu a lipsit.

„Daruri din suflet din partea presedintelui Consiliului Judetean”, este titlul care abunda in presa locala din Satu-Mare. Presedintele Consiliului Judetean este Adrian Stef, lider in partidul lui Tariceanu, care a ajutat o femeie nevoiasa cu sase fete.

„Faptul ca in apelul ei catre satmareni nu a cerut bani ci doar haine si incaltaminte pentru cei mici l-a impresionat pe presedintele Consiliului Judetean Adrian Stef. (…) Surprinsa de faptul ca oamenii importanti ai judetului i-au calcat pragul dar mai ales bucuroasa de darurile primite, femeia a multumit cu lacrimi in ochi tuturor celor care i-au intins o mana de ajutor in momentul in care nu mai avea nici o speranta”, se afirma in presa locala.

Acelasi articol, insotit de aceleasi fotografii, despre gestul marinimos de Paste al presedintelui Adrian Stef a aparut in nu mai putin de patru publicatii locale. „Daruri din suflet din partea presedintelui Consiliului Judetean” (Informatia zilei), „Daruri din suflet in prag de sarbatoare” (Portal SM), „Daruri de Paste pentru cei nevoiasi” (Jurnal de Satu Mare) si „Daruri din suflet in prag de sarbatoare” (Satmareanul).

daruri

Si ceilalti liberali, din PNL, au fost prezenti cu cadouri. „Cu ocazia sarbatorilor de Paste, deputatul Dan Motreanu a daruit unei eleve cu rezultate bune la invatatura din localitatea Vlad Tepes, o tableta Android. Tot cu aceasta ocazie, o familie cu posibilitati materiale reduse din comuna Alexandru Odobescu a primit in dar produse alimentare pentru o masa de Paste mai buna iar copiii au primit fructe, jucarii, dulciuri  si cate un trening”, se arata in publicatia Argument Press din Calarasi.

motreanu

La Tecuci, pomenile au fost impartite de organizatia de femei locala a PNL. „Transmiteti toate gandurile mele bune domnului primar si multumim celor care ne-au batut azi la poarta!”, a fost mesajul unui  varstnic tecucean, citat de Tecuceanul.

PNL-Tecuci-5

Si PSD a tinut sa se faca remarcat cu „ajutoare” de Paste. Presedintele PSD Turda Cristian Matei a impartit pachete unor copii de la gradinita sociala din oras.

„Cristian Matei a impartit tuturor copiilor darurile, respectiv pachetele cu dulciuri, ce i-au incantat pe copii, care, odata ce s-au pomenit cu plasele in brate s-au dovedit nerabdatori sa afle ce le-a adus ‘Iepurasul’. Au vazut si s-au bucurat, nu inainte insa de a le oferi un scurt program artistic ‘solilor Iepurasului’ carora le-au multumit astfel pentru darurile primite”, scrie Turda Live.

psd turda

Tot la Turda au tinut sa se remarce si membrii unui alt partid din coalitia de guvernare. Reprezentantii PC s-au fotografiat pentru presa locala (Turda News) in fata unui supermarket cu cosuri incarcate de pomeni.

conservatori 2

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: