Tabloide: Dragnea s-a despartit de Irina si a plecat de acasa. Codrin ar fi bagat fitile: „Daca e aceasta problema, e una strict personala. E a lor, ei si-o vor rezolva”

news

Liviu Dragnea s-ar fi despartit de iubita sa Irina Tanase, anunta presa tabloida. Cel vinovat ar fi nimeni altul decat Codrin Stefanescu, cel mai apropiar colaborator al lui Liviu Dragnea.

Informatia a fost publicata de Click si Cancan.”Surse demne de incredere au confirmat pentru Click! ca Liviu Dragnea (59 de ani) si Irina Tanase (28 de ani) s-au despartit”, scrie Click.

”Da, sunt despartiti acum, dar nu stiu daca e o despartire definitiva, ea spera ca nu. Totul s-a intamplat din cauza geloziei, nu are legatura cu vreun fost iubit”, a dezvaluit o sursa din anturajul celor doi pentru Click.

”I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici sa se apere. Nimeni nu poate sa ia legatura cu el, nici macar copiii lui, toata lumea este ingrijorata. Irina este nevinovata, nu i-a gresit cu nimic si il iubeste. Cineva din anturaj nu ii doreste impreuna si a facut tot posibilul sa se bage intre ei. Liviu nu mai vorbeste nici cu cei mai apropiati prieteni. Nu asculta pe nimeni, doar pe omul acesta”, a comntinuta sursa.

Cancan scrie ca tocmai Codrin Stefanescu este cel care a bagat fitile in relatia dintre Dragnea si Irina Tanase: ”Este unul dintre apropiatii lui Dragnea, dar multi il suspecteaza ca a facut el niste manevre, a bagat niste fitile in tot scandalul asta mocnit”.

Codrin Stefanescu a declarat pentru Cancan ca nu stie daca sunt probleme intre Dragnea si Irina Tanase.

”Amandoi sunt prietenii mei si cu asta am inchis orice fel de subiect. Daca au o problema intre ei, e o problema pe care si-o rezolva ei! Nu voi si nu noi! Nu ma bag in relatiile personale ale prietenilor mei! Iar eu, personal, nu stiu de aceasta problema, nu stiu ca exista. Daca e aceasta problema, e una strict personala. E a lor, ei si-o vor rezolva. Habar n-am! Eu lucrez cu Liviu in fiecare zi. Avem intalniri cu partidul, cu alea, cu nu stiu ce… Dar lucrul asta nu l-am vorbit. Ea a demonstrat ca este o femeie care stie sa lupte pentru barbatul ei”.

Interviul facut de Cancan cu Irina Tanase:

CANCAN.RO: Am auzit ca ar fi plecat din casa acum cateva zile.

Irina Tanase: De unde stiti dumneavoastra asa ceva?

CANCAN.RO: Informatiile noastre D.A.S!

Irina Tanase: Nu… Pai, eu am o relatie cu Liviu de atat de multi ani incat fostul meu iubit cred ca este si casatorit si are si copii, asa ca nu avea cum sa ma prinda cu fostul iubit. Dar nu inteleg de ce ma intrebati asta?

CANCAN.RO: Pentru ca asta este informatia care ne-a survenit…

Irina Tanase: Da.. Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit si nici nu ne-am despartit. Nu stiu de unde ati auzit dumneavoastra chestia asta… Imi pare rau…

CANCAN.RO: Si acum sunteti acasa cu Liviu Dragnea?

Irina Tanase: Acum, in acest moment, nu. De ce…

CANCAN.RO: As fi vrut sa vorbesc cu domnia sa daca era acolo.

Irina Tanase: Contactati-l!

CANCAN.RO. L-am sunat, nu mi-a raspuns.

Irina Tanase: O sa-i spun, cand o sa-l vad.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: