Tanar lovit intentionat de un BMW pe o trecere de pietoni din Bucuresti: „Politia mi-a spus ca filmarea este inutila” – Video

news

Un tanar bucurestean a postat pe Reddit Romania o filmare in care arata cum a fost lovit intentionat de soferul unui BMW pe o trecere de pietoni. Tanarul refuzase sa il lase pe sofer sa intoarca pe trecerea de pietoni.

„Miercuri seara mergeam linistit spre casa. Cand traversam strada, individul asta a considerat ca e momentul sa faca o intoarcere ilegala pe trecerea de pietoni, blocand intreaga trecere. Am decis sa nu ma strecor pe langa masina lui, si nici sa nu merg pe spatiul verde ca sa termin traversarea.

Ma opresc la 1-1.5 m de masina lui si ii gesticulez si zic pe gura ca sunt si eu pe trecere. Individul avanseaza incet cu masina inspre mine, la intimidare. Nu ma dau, ii mai zic inca o data ca sunt pe trecere… ajung cu botul masinii lui pe mine. Individul imi arata muie, eu scot telefonul si incep sa filmez in timp ce ma dau in spate. Individul decide sa scape si in acelasi timp sa dea cu masina peste mine. M-am ferit, si desi am fost lovit nu am patit nimic.

Am fost cu filmarea la sectie de politie, de unde am fost trimis la brigada rutiera, unde am fost plimbat printre 3 birouri ca sa mi se zica de la biroul de Accidente ‘atat timp cat nu ati fost ranit nu a fost infractiune, nu avem ce face cu filmarea. Pentru amenda contraventie trebuie sa fie agent constatator la momentu respectiv, videoul este inutil’ si de la alt ghiseu mi s-a zis ca pot sa trimit filmarea pe mail. Am trimis videoul pe mail politiei, dar sunt 99% sigur ca agresorul v-a scapa fara probleme, avand in vedere ca toti au refuzat sa vada macar filmarea.

Acum o luna erau sa ma jupoaie cainii vagabonzi din parcul Bordei si m-am aparat cu o sticla sparta, acum 2 zile cineva m-a lovit intentionat cu masina pe trecere. Niciuna dintre probleme nu a fost rezolvata pe caile corecte de actiune.

In urma postarii mele originale, multi m-au sfatuit sa imi fac singur o vanataie ca sa pot sa obtin dreptate. In mintea mea nu m-am gandit ca desi am video individul poate scapa. Daca stiam ca asa sta treaba in romanica, imi faceam singur vanataie.

Din aceste 2 intamplari am inteles ca in Romania ori manipulezi faptele astfel incat sa poti folosi legea, ori iti faci singur legea”, a anuntat tanarul pe Reddit Romania.

Peste 500.000 de romani au cont pe forumul Reddit Romania.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: