Aceasta tanara adoptata a primit o scrisoare chiar in ziua NUNTII. Toti invitatii au plans cand a citit-o

life

A fost adoptata pe cand avea doar cateva luni si a crescut intr-o familie frumoasa, impreuna cu un frate vitreg. La 20 de ani, chiar inaintea ceremoniei de casatorie, mama adoptiva a decis sa ii dea o scrisoare pe care o tinuse secreta. Textul i-a facut pe toti cei prezenti sa planga.

Sherry si Craig Blackledge nu au putut avea copii, motiv pentru care au infiat un baietel, Brian, iar 11 ani mai tarziu au adoptat-o pe Brooke. Pe cand fetita avea doar un an si jumatate, Sherry i-a scris o scrisoare simpla, dar foarte emotionanta pe care insa nu i-a aratat-o fiicei sale pana in ziua nuntii. Scrisoarea era cu atat mai speciala cu cat femeia a imprimat-o pe o bucata din rochia de mireasa pe care chiar ea o purtase.

Cameramanii angajati sa filmeze cununia au surprins reactia tinerei la citirea textului. „Mama nu mi-a spus niciodata de scrisoarea pe care o scrisese. A vrut sa fie o surpriza”, le-a declarat Brooke reporterilor HuffingtonPost.

Sherry Blackledge a explicat motivul pentru care a decis sa scrie scrisoarea: „Pentru ca este adoptata, ne-am dorit sa stie cat de mult am iubit-o de la bun inceput. Si m-am gandit ca ar fi un lucru extraordinar sa afle asta chiar in ziua nuntii ei”.

scrisoarea

Iata textul scrisorii:

Scumpa noastra Brooke,

In timp ce scriu aceste randuri, tu dormi adanc in patutul tau. Ai 18 luni. Vrem sa stii cat de multa dragoste si fericire ai adus in vietile noastre. Ne-ai facut sa ne simtim intr-adevar ca o mare familie. O fetita mica si scumpa pentru mine si pentru tati si o surioara pentru Brian.

Inainte ca tati si cu mine sa ne casatorim, mereu spuneam ca ne-am dori un baietel si o fetita. Spuneam ca daca vom avea o fetita ii vom pune numele Brooke. Tu esti micuta noastra Brooke.

Brooke, vrem sa stii ca esti o persoana speciala si ca Dumnezeu ni te-a adus mie, lui tati si lui Brian.

Te iubim,
Mami si Tati
15 decembrie 1994

Cand Brooke a citit randurile scrise de mama ei, toti nuntasii au izbucnit in lacrimi. „Nu exista cuvinte care sa exprime emotiile pe care le-am trait in acele momente. Daca ar putea inventa cineva un cuvant care sa exprime in acelasi timp incantare, uimire, bucurie, surpriza, dragoste atunci pe acela l-as folosi”, a mai spus Brooke pentru HuffingtonPost.

Brooke Zugg

Brooke si Tyler Zugg locuiesc in Laurel, Mississippi, si in ianuarie 2016 asteapta venirea pe lume a primului lor copil.

Foto: huffingtonpost.com

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: