Tanara femeie in pielea goala in fata sediului unei BANCI: „M-a lasat in fundul gol”

life

Un protest mai pputin obisnuit a avut loc, vineri, in fata sediului unei banci. O tanara femeie s-a dezbracat si pozat goala pentru a protesta fata de atitudinea nepasatoare a bancilor.

Protestul a avut loc in orasul siberian Irkut. Femeia, o tanara frumoasa care este si model, nu a purtat absolut nimic pe ea.

1

„Daca te imbolnavesti sau iti pierzi slujba, bancii nu ii pasa deloc. Iti vor lua totul. Am iertat de datorii multe tari, insa noi ne lasam proprii cetateni in fundul gol. Asta-i tot ce vrem sa transmitem cu acest gest”, a spus Liana Klevtsova pe pagina sa de VKontakte, Facebook-ul rusesc, citata de Russia Today.

Fotografia a fost facta in fata filialei celei mai mari banci din Rusia, Sherbank, ce are capital de stat. Banca a anuntat in aceasta saptamana ca profiturile i-au scazut cu 84% in 2014.

Dupa ce fotografia sa a devenit virala, tanara de 19 ani a decis sa isi continue campania. Ea a postat o alta fotografie, in care apare tot goala, pentru a protesta de aceasta data fata de cresterea preturilor la benzina.

model-nude-bankingprotest.si

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: