Tanara gravida, agresata de jandarmi. Sotul revoltat a fost catalogat drept „prost” de jandarmul care a lovit femeia – Video

politica

O tanara gravida in varsta de 21 de ani a fost agresata de jandarmi, duminica, in urma incidentelor de la finalul partidei de fotbal dintre Steaua si Carmen.

„E normal ca Jandarmeria sa dea intr-o femeie gravida?! Sotia mea a ajuns la spital cu contractii si cu dureri datorita unor imbecili!Toata lumea judeca suporterii dar suporterii sunt doar niste oameni simplii care isi sustin echipa de suflet, dar voi?! Voi nu sunteti oameni! Sper sa reusim sa facem ceva impotriva acestor animale!”, anunta Florin Rasdan pe Facebook.

Imaginile filmate de Rasdan arata cum jandarmi dotati cu casti si bastoane agreseaza doua femei. Rasdan le reproseaza jandarmilor ca au lovit o femei gravida, insa unul dintre acestia i-a replicat ca este „prost”. „Nu ti-e rusine sa ma faci ‘prost’, esti platit din banii mei, de ce ma faci ‘prost'”, spune barbatul, foarte revoltat.

Unul dintre jandarmi a tinut sa prezinte scuze pentru incidentul creat. „Va rog mult sa va calmati”, ii spune jandarmul sotului femeii.

Malin Bot afirma intr-o postare pe Facebook, comentand aceste imagini, ca „recunosc in imagini cel putin trei jandarmi dintre cei care au comis abuzuri in Piata Victoriei”.

„Recunosc in imagini cel putin trei jandarmi dintre cei care au comis abuzuri in Piata Victoriei. Este o problema uriasa aceasta institutie. A devenit sursa continua de abuzuri si incalcari ale drepturilor constitutionale.

Sub Carmen Dan si Dragnea a fost umpluta la refuz cu pile, plozi, nepoti, verisori, de PeSeDisti. Conducerea institutiei e acolo pe singurul criteriu de slugarnicie fata de Carmen Dan si Dragnea & PSD. Pur si simplu vorbim de o adunatura inculta, multi sunt dancilosi, nu stiu sa scrie corect, care nu are nicio legatura cu ideea de aplicare a legii, multi nici nu cunosc legea.

Jandarmeria e atat de parazitata politic si infectata cu prosti-gramada incat singura solutie e desfiintarea. A devenit efectiv un corp nociv in societate, generator de abuzuri, aberatii si situatii incompatibile cu ideea de tara civilizata. A devenit un loc unde tot felul de analfabeti dezaxati sunt pusi in uniforma statului si actioneaza importiva legii. In plus, nu e normal ca intr-o democratie sa fie implicate forte militare in gestionarea problemelor de ordine publica.

Opinia mea este ca Jandarmeria trebuie sparta in mai multe bucati. O parte sa treaca in subordinea directa a Armatei pentru paza obiectivelor strategice, speciale si militare. O parte sa treaca in subordinea SPP pentru paza obiectivelor unde deja se lucreaza in tandem. O alta parte sa devina politisti in cadrul Directiei de Ordine Publica si sa actioneze in societate ca atare, in baza legii, nu pe ordine transmise militar, ca nu e statul in razboi cu cetatenii cand sunt meciuri de fotbal”, a scris Malin Bot.

Mai mult despre:

Comentarii: