Tanara protestatara, agresata incalificabil de deputatul PSD Radulescu: „Fa, curvo, ce urata esti. Te gasesc in Bucuresti ca sa vad cum calomniezi demnitarii”

news

Deputatul PSD Catalin Radulescu, deja cunoscut pentru modul agresiv si jignitor in care comunica, a calificat-o „curva” pe o tanara protestatara din Bucuresti.

Aceasta i-a trimis deputatului mai multe mesaje critice prin intermediul Facebook. Iata ce raspuns a primit:

radulescu

Foto via Reddit Romania

Deputatul PSD Catalin Radulescu, condamnat definit la un an si sase luni pentru coruptie, a declarat, marti, ca a parasit sala de plen unde presedintele Klaus Iohannis adresa un mesaj Parlamentului pentru ca nu vrea sa asculte un „penal”, el aratand ca Iohannis trebuie sa stea cu cei care l-au ales.

„Nu vreau sa stau sa ascult un penal. Am iesit din sala pentru ca nu spune de ce a acceptat ca SRI si DNA, patru ani de zile, sa faca echipe mixte sa ancheteze oameni, asta trebuie sa ne spuna, ca era presedinte, e presedinte”, si-a argumentat Radulescu gestul de a parasi sala de plen. El a spus ca Iohannis nu ii reprezinta si pe social-democrati. „Nu e presedintele nostru, sa stea cu cine l-a ales. Sa stea cu poporul lui. Noi suntem alesi ai poporului nostru, nu ai poporului lui”, a spus Radulescu, mentionand ca Iohannis a venit din Germania.

Deputatul PSD Catalin Radulescu a fost condamnat definitiv, in decembrie 2016, de instanta suprema, la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru dare de mita si efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert, incompatibile cu functia.

El a candidat pe listele PSD si a fost ales pentru inca un mandat.

Parlamentarii PSD au parasit sala de plen, marti, in timpul mesajuli adresat de presedintele Iohannis, dupa ce acesta a acuzat PSD de situatia creata ca urmare a modificarii prin OUG a Codurilor penale.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: