Tanara protestatara luata de gat de un jandarm in fata PSD povesteste ce s-a intamplat: „Colegii lui l-au luat de langa mine. Nu era in toate mintile!”

news

O tanara protestatara, Angi Serban, a fost agresata violent de un jandaem, duminica seara, in timpul manifestatiei din fata sediului PSD. Imaginea a devenit virala pe retelele de socializare, prin urmare Angi Serban a explicat ce s-a intamplat.

Tanara sustine ca agresiunea jandarmului a fost gratuita, mai mult, inca un protestatar a fost lovit.

„Cand vezi poza asta, intrebarea legitima este ‘de ce?’. Haideti sa va spun de ce! Excesul de zel al unui jandarm care a inteles ca daca se agita ca un dement, face pe plac sefilor lui. Dupa ce ne-au dat accesul pe o banda si au eliberat circulatia, individul asta a inceput sa-i impinga pe oameni din senin, desi toata lumea respecta indicatiile lor. De ce?

Am doua presupuneri:
– fie voia sa creeze un conflict;
– boost adrenaline si scurtcircuit.

Cert este ca pe unul dintre protestatari l-a pocnit la coaste. Noi am incercat sa-l oprim sa-i mai impinga pe oameni ca pe animale si sa nu se denatureze protestul. El a continuat sa faca deranj. Mie mi-a bagat mana in gat pentru ca (presupun) fiind mai voluminoasa a considerat ca sunt o provocare mai serioasa. Absolut nejustificat si abuziv! Abuz de forta!

Cand l-am reclamat colegilor, acestia (cu privirea in pamant) l-au scuzat raspunzandu-mi ‘Intelegeti-l si pe el, e tensiunea!’. Apoi am mers sa-i spun sa incerce sa-si controleze iesirile pentru ca ne dauneaza si lui si noua, iar el a continuat sa urle si sa faca scandal. L-au luat de langa mine. Nu era in toate mintile!

In rest, vreo 2000 de oameni nemultumiti care aleg sa riposteze si sa nu mai stea in pozitia de sluga. Va iubesc si va multumesc!

Multumesc camarazilor mei Raduna Marian si Ionel Ciuciu. Va stimez si va voi sta aproape indiferent ce s-ar intampla! Multumesc doamnei curajoase care mi-a sarit in ajutor! Sunteti unul dintre motivele pentru care duc lupta asta!

Disclaimer: Sunt dreptace, nu incercam sa-l lovesc, ci sa-l opresc”, a scris Angi Serban pe Facebook.

Peste 1.000 de persoane au protestatat in fata sediului central al PSD din Bucuresti. O parte dintre manifestanti au aruncat cu suluir de hartie igienica in curtea partidului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: