news

Tanara ucisa la 2 Mai, in practica cu colegii studenti la Baile Herculane. Tatal ei: „Pe mine nu ma intereseaza banii, vreau ca vinovatul sa plateasca in justitie si puscarie pana uit”

Imagini cu cei doi tineri de 20 si 21 de ani, care au fost ucisi de tanarul drogat Vlad Pascu la 2 Mai, au fost date publicitatii de televiziunile de stiri.

Numele celor doi tineri sunt Dragomir Roberta Marina si Olariu Andrei Sebastian, au declarat surse judiciare pentru aktual24.ro.

In aprilie, Roberta postase bucuroasa pe Facebook imagini de la o excursie cu colegii de facultate la Baile Herculane.

„Era ora 5 dimineata. Ne intorceam din Vama Veche sa mergem spre cazare, spre 2 Mai si grupul nostru era format din opt persoane, trei erau mai in fata si cinci in spate. Eu cu inca doi baieti eram mai in fata. Am auzit in spate scartait de roti, drifturi, un drift asa puternic si o bubuitura. M-am intors, am vazut masina ca intrase pe partea cu iarba, iesise de pe sosea, apoi a reglat volanul, a intrat si pe contrasens, apoi iar pe prima banda de mers. A trecut de noi, s-a oprit cinci secunde, nu a coborat, nu nimic si apoi a plecat, si-a continuat drumul”, a declarat verisorul Robertei, Ioan Nicolescu, la Antena 3.

„Initial cand a trecut pe langa noi, am vazut ca avea parbrizul spart si am crezut ca a lovit un stalp sau ceva. Ne-am intors sa vedem si erau prietenii nostri si apoi a mai oprit un grup cu masina si a sunat la politie. Mergea haotic si cu viteza, viteza mare. Din spate a oprit sa isi revina si noi i-am sunat repede pe prietenii nostri, eu am sunat-o pe verisoara mea. Am vazut ca nu raspunde, are telefonul inchis. Ne-am panicat foarte tare, dar pana la urma…”, a mai spus tanarul.

„Vestile pe care le-am primit in ultimele ore ne-au umplut sufletele de durere. Profesorii si studentii Facultatii de Geografie sunt alaturi de familiile indurerate, de prietenii si colegii celor doi studenti care au pierit ieri dimineata intr-un cumplit accident. Roberta Marina Dragomir si Sebastian Andrei Olariu, ne veti lipsi in toamna. Sincere condoleante familiilor Dragomir si Olariu! Suntem alaturi de dumneavoastra. Le dorim insanatosire grabnica studentilor ce sunt acum in ingrijirea medicilor! Multa putere voua, celor ce ati trecut prin aceasta incercare absolut nedreapta!”, se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a Facultatii de Geografie, Universitatea din Bucuresti.

Familia fetei a fost informata la orele 06.15 de catre Niculescu Ioan Alexandru, care se afla in grupul de persoane care au suferit vatamari, si care este varul persoanei decedate, au declarat sursele. Acesta, de fata cu seful Serviciului Rutier Constanta, a sunat-o pe mama decedatei.

El a precizat ca imediat dupa accident a sunat-o pe mama sa si a informat-o despre decesul verisoarei sale.

De asemene, familia lui Olariu Andrei Sebastian a fost informata in aceeasi zi , in jurul orei 14.20, de catre politistii de la IPJ IF, deoarece in urma verificarilor in bazele de date nu ar fi fost identificate telefoanele apartinatorilor.

Tatal fetei care a fost omorata in accidentul produs de un tanar de 19 ani aflat sub influenta drogurillor, sambata, la 2 Mai a afirmat ca doreste ca soferul care i-a omorat copilul sa plateasca si sa faca puscarie. El a mai povestit ca fiica sa luase permisul de conducere si isi dorea o masina, precizand ca acum i-a luat un loc de veci.

Catalin Stefan Dragomir a declarat duminica, jurnalistilor, la Constanta, ca doreste ca tanarul care a provocat accidentul care a dus la moartea fiicei sale sa sufere asa cum sufera el si familia sa.

“Sa sufere si ei cum suferim noi. Atat si nimic mai mult. Puscarie sa faca baiatul. Daca l-as avea pe copilasul asta de 19 ani, teribilistul asta cu droguri in fata mea, nu l-as atinge nici macar cu o palma. Deja l-a batut soarta. Ce va pot spune despre copilul meu. Era un copil cuminte si nu pentru ca era al meu. A invatat, nu mi-a creat probleme, nu mi-a lipsit de acasa, nu bea, nu fumeaza si chiar ma mandream si ma mandresc ca este copilul meu. Am fost sa o recunosc. Nici pe sotia nu am lasat-o sa intre, nici pe bunica. Nu mai e copilul meu. Nu vreau decat sa plateasca. Nu ma refer financiar. Sa faca puscarie pana sa se caiasca, sa ii para rau pentru ce a facut si sa vada si altii”, a povestit barbatul, citat de news.ro.

El a fost intrebat daca tanarul care a produs accidentul realizeaza ceea ce a facut.

“In puscarie s-ar putea sa realizeze. Asa am eu… si sper. (…) Nu era el. De aceea v-am spus ca nici nu l-as atinge oricat de manios as putea sa fiu. Nu era el. A facut cu buna stiinta cand a luat droguri. Probabil si cu buna stiinta a parintilor, nu am de unde sa stiu in ce mediu a trait. Ce am auzit este ca baiatul este de bani gata, cum se spune. Ok, pe mine nu ma intereseaza banii, vreau sa plateasca in justitie si puscarie pana uit”, a mai declarat Catalin Stefan Dragomir.

El a povestit ca fiica sosise pe litoral cu o zi inainte de producerea accidentului si era impreuna cu prieteni si colegi de facultate.

“Vineri venisera pe litoral, au petrecut seara, s-au intors la cazare. Mergeau la plaja. Maine, eu si sotia, cu cealalta fiica a noastra, care sta la Bucuresti urma sa venim noi la cazare, luam copilul si isi prelungea sejurul. (…) Erau prieteni si colegi la facultate. (…) Am vorbit ultima oara cu ea marti. Am intrebat-o cat e cursul valutar, ca eu lucrez in Germania, ca sa ii caut o masina. Fata mi-a facut o surpriza, acum o luna si jumatate a luat permisul de conducere.

”’Tati, am luat permisul’. Felicitari, tata! Vine tata acasa si mergem si cautam o masina. Si nu i-am luat masina, i-am luat loc de veci. Isi dorea un A3”, a mai afirmat tatal fetei.

El a adaugat ca tanara era studenta la Geografie turistica, la Bucuresti si ca a luat examenul de bacalaureat cu media 9,81, iar celalalt tanar decedat era colegul ei.

De asemenea, Catalin Stefan Dragomir a mai declarat ca nu a fost anuntat de politisti despre acest accident rutier.

“Multumim Politiei Romane. Nu m-a contactat nimeni sa ne spuna, ‘Fata dumneavoastra a patit ceva’. De aici de la pompe funebre ne-au spus. Politia, nu. Aseara m-am apucat sa caut eu, numere de telefon, pe internet, la Mangalia, de la Mangalia va fac la…Am aflat ca a murit de la varul ei care a scapat fara nicio vanataie , doar cu speritura. Ieri dimineata am intrat in Bucuresti, veneam de la serviciu”, a mai afirmat tatal tinerei.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Surse: Ciolacu merge la Erdogan cu o propunere halucinanta, romanii sa intre doar cu buletinul in Turcia. Ar insemna ca si turcii sa intre doar cu buletinul intr-o tara UE

Premierul Marcel Ciolacu intentioneaza sa ii propuna presedintelui Turciei, Recep Erdogan, ca romanii sa poata…

3 ore ago

Inca o mazilire la Moscova, Putin l-a dat afara si pe ministrul adjunct al Apararii. Acesta este cel mai apropiat colaborator al fostului ministru, Serghei Soigu

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis pe ministrul adjunct al Apararii, Iuri Sadovenko. Acesta a…

O oră ago

Surpriza pentru Netanyahu. Procurorul-sef al Curtii Penale Internationale solicita mandat de arestare, pentru crime de razboi, pe numele premierului Israelului

Procurorul-sef al Curtii Penale Internationale a anuntat ca solicita mandate de arestare pentru inalti oficiali…

4 ore ago

New York Times: NATO este aproape de a trimite soldati in Ucraina. Care va fi misiunea acestora

Potrivit unui articol publicat in New York Times (NYT), se pare ca NATO este aproape…

7 ore ago