TANCUL zburator. Vezi cum actioneaza Su-34, avionul cu care RUSIA face prapad in Siria – VIDEO

analize

Su-34 a fost printre primele modele de avione de lupta deplasate de Rusia in Siria. Moscova sustine ca NATO nu are avioane care poseda asemenea caracteristici tactice si tehnice.

Greutatea maxima de decolare: aproximativ 39 de tone, viteza maxima la altitudine mare-1900km/h, viteza maxima in apropierea solului-1400km/h, intervalul maxim de zbor cu capacitatea combustibilului inter-4000km, cu alimentare in aer nu are nici o limita.

Armamentul include un tun de 30mm incorporat, rachete dirijate sau nedirijate de diferite clase. Su-34 este capabil de zbor in toate conditiile meteorologice, indiferent de ora din zi, distrugand atat tinte de pe uscat cat si marine. De asemenea, acesta poate folosi munitie cu control prin satelit, ceea ce face avionul un mijloc unic de a distruge obiective de mici dimensiuni dar de mare importanta: puncte de comanda si control, baze teroriste, magazii de arme si munitii.

Acest aparat de zbor este un miracol al confortului. De exemplu, in timpul zborului pilotii se pot ridica in picioare pe rand, sa se dezmorteasca, sa foloseasca un cuptor cu microunde pentru a-si incalzii ratiile de mancare de la bord. In cazul unui zbor lung (cu alimentare) este posibil ca ei sa doarma intr-o pozitie orizontala intre scaune. Scaunele pilotilor sunt echipate cu un mecanism de masaj pentru spate.

Cu toate acestea, pentru pilot nu este important confortul, ci siguranta. Deci pentru a proteja cabina pilotilor pe Su-34 a fost instalata o armura. Aceasta protejeaza fiabil oamenii si echipamentele din interior de gloante de calibru mic, proiectile si rachete cu defragmentare. Un sistem de catapultare, daca va fi nevoie, va functiona in orice moment atat in aer, cat si pe uscat. Cu acest sistem integrat de protectie al omului Su-34 este de 5 ori mai eficient decat alte aparate de acest tip. Acest lucru insemnand ca Su-34 este de 5 ori mai eficient si mai sigur in lupta.

Rusia a construit pana in acest moment 76 de aparate Su-34. Fiecare costa 36 de milioane de dolari.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: