Tancurile distruse ale Rusiei, prezentate de Ucraina in marile capitale ale Europei. Expozitie umilitoare pentru Moscova: „Tancurile ruse ajung in Europa, dar sub forma de epave”

externe

Ucraina va prezenta Europei echipamente militare distruse ale Rusiei in cadrul unei expozitii itinerante prin marile capitale.

Expozitia va avea loc in mai multe orase europene, printre care Paris, Varsovia, Berlin, Madrid si Lisabona, a anuntat ministrul Apararii, Oleksiy Reznikov, intr-un interviu pentru Polsat News.

„Ne vom asigura ca tancurile rusesti vor ajunge in Europa, dar sub forma de epave”, a declarat Oleksii Reznikov.

Tancurile vor face parte dintr-o expozitie mai larga intitulata „Armata invincibila”, care va incepe la sfarsitul acestei luni la castelul regal din Varsovia, a declarat si Michal Dworczyk, seful cancelariei guvernului de la Varsovia, in timpul unei conferinte de presa sustinute la punctul de trecere Korczowa, in sud-estul Poloniei.

Acesta a subliniat ca expozitia este parte a unui acord intre cancelaria guvernului de la Varsovia si Ministerul Apararii din Ucraina.

„Pe de o parte, vom arata atrocitatile comise de armata rusa in Ucraina si, pe de alta, apararea eroica a fortelor armate ucrainene, precum si efectele acestor batalii reprezentate de aceste tancuri”, a mai adaugat Dworczyk.

Mai mult despre:

Comentarii: