Tapalaga, informatii in premiera. Cum de scapa Dragnea de fiecare data, are de partea sa o forta intunecata

politica

Jurnalistul Dan Tapalaga, tinta a numeroase atacuri din partea lui Liviu Dragnea, afirma ca seful PSD beneficiaza de serviciile unei misterioase forte, „cineva care inseamna mai mult decat o mana de oameni”, care il ajuta sa scape de fiecare data cand toti il cred terminat.

„In ultimele zile, Dragnea a proiectat din nou imaginea unui lider care controleaza jocul de putere, mai ales dupa decizia Curtii de Apel care a desfiiintat completele de cinci judecatori de la Inalta Curte. Liderul PSD reuseste cumva sa fie mereu cu doi pasi inaintea tuturor. Pe langa consilierii israelieni, pe langa ajutorul doisiunsfert, pe langa instinctele sale redutabile de pradator si de inteligenta sa politica incontestabila, puse din pacate in slujba unor cauze gresite, pe langa Buscu si alti sfetnici isteti, pe langa televiziunile de casa, pe langa serviciile de avocat oferite mai nou la vedere de ministrul justitiei, Tudorel Toader, cineva il ajuta sa gestioneze foarte eficient atat de multe fronturi deschise in partid si in afara lui.

Cineva care inseamna mai mult decat o mana de oameni. Cine este acest cineva? Cine si-a pus serviciile la dispozitia liderului PSD si il ajuta sa castige mereu, desi se afla intr-o situatie imposibila, cand totul pare, uneori, pierdut? Cum reuseste sa fie mereu cu doi pasi in fata?”, intreaba Dan Tapalaga intr-un articol publicat pe g4media.ro.

Dragnea a cerut in luna mai anchetarea lui Dan Tapalaga, dupa ce g4media.ro a scris despre memorandumul privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.

„Vorbim de un document confidential. Cine din Guvern i-a dat documentul? Eu nu-l aveam. Cum a ajuns la domnul Tapalaga? Avea acces? Sa vedem, incepe cineva investigatie? Bineinteles ca nu. (…) Eu am auzit despre acel memorandum din spatiul public, chiar in ziua in care s-a adoptat, pentru ca este un document confidential. Si eu pun intrebarea – am auzit de la domnul Dan Tapalaga, marele jurnalist, G4 sau nu stiu cum ii mai zice acum, care a dat aceasta informatie, ca Guvernul a adoptat un memorandum confidential cu acel continut – de unde a primit acea informatie? SRI-ul, STS-ul au vreo explicatie pentru asta? Asta nu este cumva un incident de securitate? Cine din functionarii Guvernului, sau dintre membrii Guvernului, au dat aceasta informatie? Ca eu nu o aveam”, a declarat Dragnea la Romania TV.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: