Tara lui Dragnea. Copii si profesori, dati jos de pe bacul din Zimnicea de milionarul Ioan Niculae. Singurul care s-a impotrivit a fost un sofer: „Dunarea nu e a lui maica-ta”

news

Un utilizator al forumului Reddit Romania relateaza o intamplare revoltatoare care a avut loc luni la Zimnicea. Zeci de copii si profesorii lor au fost dati jos de pe bacul care facea legatura cu Bulgaria pentru ca milionarul Ioan Niculae se grabea sa ajunga pe celalalt mal al Dunarii.

Iata relatarea, postata pe Reddit Romania:

„V-ati intrebat vreodata cata putere de convingere au milionarii? Astazi in cel mai sudic oras din tarisoara noastra, aka Zimnicea, niste elevi cu profesorii lor au vrut sa treaca Dunarea cu bacul pentru un schimb de experiente cu vecinii bulgari. Un microbuz a fost imbarcat, iar restul care erau pregatiti, au ramas pe loc. De ce?

Dn-ul Nicolae a venit cu suv-ul, a urcat direct, trec doua minute si spune: ‘Haideti sa plecam!’ La care capitanul raspunde ‘Nu avem cum, deja am bagat lumea in sistem(?)’.

Ca urmare se da jos, se uita incruntat la capitan si zice ‘Bacul asta pleaca acum!’. O singura persoana i-a raspuns, acesta fiind soferul microbuzului, i-a reprosat ca bacul nu e al lui, precum nici Dunarea a maica-sii (wow). Nu a schimbat cu nimic bineinteles, iar toti elevii ca si cadrele didactice au fost obligate sa il astepte pe urmatorul, intarziind astfel activitatea planificata.

Doamnelor si domnilor, Zimnicea, Teleorman, Romania, Europa anilor 2019. Cheers!”.

Ioan Nicolae este patronul grupului Interagro.

Ioan Niculae a fost condamnat, in noiembrie 2018, la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la evaziune fiscala, instigare la spalare a banilor si cumparare de influenta. Pedeapsa milionarului a fost contopita cu o sentinta mai veche, din aprilie 2015, cand afaceristul a primit o condamnare de 2 ani si jumatate de inchisoare in dosarul „Mita pentru PSD”.

Punct de vedere

„Va informez ca sunt false informatiile cu privire la elevii si profesorii care au fost dati jos de pe bac la Zimnicea. A fost Ioan Nicolae pe bac, dar nu a dat jos pe nimeni.

Va garantez ca nu au fost elevi in microbuz sau pe bac, ci doar profesori.

Profesorii au mers la Svistov sa viziteze obiective turistice printr-un proiect cultural educativ, in ziua de 20 mai 2019. Pe mal au ramas cateva invatatoare din alt grup, care venisera din Zimnicea sa treaca in Bulgaria. Invatatoarele au venit cu intarziere, dupa ce se indepartase bacul de mal. Grupul lor a fost preluat dupa intoarcerea bacului din Bulgaria.

Cu stima, prof. Florea Catalin Ionut, participant la excursie, pasager in microbuzul care era pe bac”, a transmis Catalin Florea redactiei aktual24.ro.

Florea Catalin – Ionut este profesor de istorie la Scoala Gimnaziala nr. 7 Alexandria, Teleorman.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: