Targu Mures: Pompierii si scafandrii cauta de cateva ore un barbat care s-a aruncat in Mures de pe un pod

news

Pompierii Detasamentului Targu Mures cauta, de mai multe ore, impreuna cu scafandrii din cadrul Salvamont Mures, un barbat in varsta de aproximativ 30 de ani, care a fost vazut aruncandu-se, luni, in raul Mures de pe podul mare din oras, potrivit Gorj Online.

Barbatul a fost vazut in momentul in care a sarit de pe pod de catre sportivii canotori care erau la antrenamente pe raul Mures, care au alertat pompierii prin 112.

„Pompierii Detasamentului Targu Mures intervin in aceste momente cu o autospeciala de transport scafandrii si o barca pneumatica, in cooperare cu scafandrii din cadrul Salvamont Mures, pentru cautarea si salvarea unei posibile persoane cazute in raul Mures, zona strada Calarasilor – Podul Mures. Din primele informatii ar fi vorba despre o persoana de sex masculin. Interventia este in dinamica, revenim cu detalii”, au informat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Mures.

Cautarile sunt ingreunate de temperatura scazuta a apei, care este de circa 10 grade Celsius, dar mai ales de turbiditatea apei, care are circa 4-5 metri in locul indicat de sportivi, dar si a stratului gros de namol cauzat de faptul ca zona se afla intre cele doua baraje de pe raul Mures.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: