Targul cu Dragnea se confirma. Lia Olguta Vasilescu isi face barbatul europarlamentar. PSD a votat

politica

Biroul permanent judetean al PSD Dolj a votat, sambata, cu unanimitate de voturi sustinerea candidaturii senatorului Claudiu Manda la alegerile europarlamentare, se arata pe pagina de Facebook a filialei.

„BPJ al PSD Dolj, astazi (sambata – n.r.), 16 februarie 2019, in unanimitate, a votat candidatura domnului Claudiu Manda la alegerile europarlamentare”, anunta PSD Dolj.

Dupa ce Lia Olguta Vasilescu si-a retras candidatura pentru functia de ministru al Dezvoltarii, au aparut infirmatii ca Liviu Dragnea i-a oferit in schimb un post de europarlamentar lui Claudiu Manda, viitorul sot al Olgutei.

Ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb a declarat, vineri, ca nu a fost luata inca o decizie cu privire la social-democratul care va deschide lista PSD la alegerile europarlamentare, insa a precizat ca isi doreste sa candideze pentru un mandat in Parlamentul European.

Precizarile Rovanei Plumb vin in contextul in care in spatiul public au aparut informatii conform carora aceasta ar deschide lista PSD la europarlamentare.

Despre lista PSD la alegerile pentru PE, vicepresedintele partidului Lia Olguta Vasilescu afirma, la inceputul acestei luni, ca urmeaza sa fie definitivata undeva in jurul datei de 15 martie. Aceasta a adaugat ca PSD si ALDE vor merge categoric pe liste separate la alegerile europarlamantare.

Guvernul a adoptat, vineri, cadrul general al masurilor si calendarul pentru europarlamentare, potrivit caruia termenul pentru depunere a candidaturilor la alegeri este pana la data de 28 martie.

Mai mult despre: ,


Comentarii: