Tariceanu-4%, campanie perfida: „Romanii se intreaba daca Presedintele lor este in carantina. Nu vrea sa imparta acelasi aer cu restul romanilor?”

politica

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, lanseaza un nou atac violent la adresa lui Klaus Iohannis. „Romanii se intreaba daca Presedintele lor este in carantina. Ii e frica sa iasa sa ne vorbeasca noua, muritorilor de rand? Nu vrea sa imparta acelasi aer cu restul romanilor?”, intreaba insidios Tariceanu.

„Stie cineva unde este Presedintele Romaniei zilele acestea? Nu de alta, dar nu am vazut nicio declaratie, nicio pozitie publica din partea celui care mai acum cateva luni a primit votul romanilor. Dupa ce a declansat o criza politica majora prin insistenta de a organiza alegeri anticipate care sa-i aduca, pe langa „guvernul lui”, si „parlamentul lui”, adica toata puterea in stat, dl Iohannis pare ca s-a retras in munti, la aer curat.

Pe buna dreptate romanii se intreaba daca Presedintele lor este in carantina. Ii e frica sa iasa sa ne vorbeasca noua, muritorilor de rand? Nu vrea sa imparta acelasi aer cu restul romanilor?

In urma cu doi ani, presedintele Iohannis mergea in Italia sa se intalneasca cu romanii de acolo. Acum, de cand situatia in Italia este una critica, presedintele Iohannis nu iese nici macar cu o declaratie publica prin care sa ii linisteasca, sa le arate ca statul roman e alaturi de ei.

Romanii, din tara sau din afara ei, au nevoie de un Presedinte care sa le fie alaturi la bine, dar mai ales la greu. Si acum este un asemenea moment.

Cand nu e vorba de campanie, de alegeri, de voturi, romanii nu mai conteaza pentru Klaus Iohannis?”, a scris Tariceanu pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la o videoconferinta cu sefii de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene pe tema masurilor privind gestionarea COVID-19, informeaza Administratia Prezidentiala.

Potrivit agendei sefului statului, videoconferinta va avea loc la ora 18,00.

Luni, premierul in exercitiu, Ludovic Orban, a participat la o videoconferinta cu omologii din Italia, Bulgaria, Cipru, Austria, Croatia si Israel pe tema situatiei provocate de noul coronavirus.

Mai mult despre: ,

Comentarii: