Tariceanu, atacuri delirante la Consiliul National al PSD. Anunta amnistie si gratiere: „Datoram asta miilor de familii”

politica

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a avut un nou discurs extrem de violent la adresa presedintelui Iohannis si al procurorilor anticoruptie in cadrul sedintei Consiliului National al PSD. El a cerut apoi, voalat, adoptarea unei ordonante de amnistie si gratiere.

„Am fi putut face minuni daca am fi gasit in presedintele Romaniei un partener onest. Am sperat si eu sa avem in presedinte un partener care sa ne ajutate in stoparea erodarii sistemului de justitie, sa avem un partener pentru o Romanie puternica si demna in Europa. Am sperat sa gasim un partener echilibrat, in primul rand sa se gandeasca la tara, nu la al doilea mandat.

Am sperat sa nu mai avem un al doilea Basescu. Ce avem vedem cu totii. In aceasta lupta de gherila am avut si pierderi, doua guverne au picat. Multi dintre noi am fost tarati in fata procurorilor, nu ne-am pierdut insa busola pentru a duce Romania spre democratia europeana”, a declarat Tariceanu.

„In justitia din Romania s-au produs grave abuzuri”, a spus apoi seful Senatului, dupa care a cerut voalat OUG de amnistie si gratiere.

„Trebuie sa existe un moment zero, trebuie sa tragem linie si sa o luam de la capat. Romania trebuie vindecata de nedreptati si de abuzuri. Consideram ca am ajuns in ultimul ceas in care putem sa ne asezam la masa pentru a hotari masurile pentru ca abuzurile sa nu mai fie posibile. Daca ei nu vor sa o faca o putem face noi. Datoram asta miilor de familii, a venit timpul sa iertam si sa intoarcem o pagina care este rusinea noastra”, a declarat Tariceanu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: