Tariceanu, criza de nervi dupa discursul lui Klaus Iohannis. A gesticulat violent si a trantit hartiile, Dragnea il privea speriat

politica

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a facut o criza de nervi, chiar la prezidiu, dupa ce Klaus Iohannis si-a incheiat discursul.

Tariceanu a vorbit la telefon gesticuland extrem de violent, in timp ce Dragnea il privea speriat. La finalul convorbirii telefonice, Tariceanu a trantit cu un set de hartii de masa prezidiului.

In discursul sau, Klaus Iohannis a anuntat ca „retragerea ordonantei 13 si demiterea unui ministru este cu certitudine prea putin”.

El a aratat ca daca PSD nu rezolva „urgent” criza, va convoca, la Palatul Cotroceni, consultari, pentru a vedea care sunt solutiile posibile.

„Nu va bateti joc de Romania, suntem intr-o situatie macroeconomica foarte buna. Nu puneti Romania in dificultate, pastrati trendul ascendent, cresterea economica. Sunt asteptari mari de la partenerii nostri internationali. Romania e o tara stabila, puternica in regiune. Am luptat, legiferat si guvernat timp de multi ani in asa fel incat Romania sa devina parte puternica din NATO, UE. Lumea are mari asteptari de la noi, sa nu-i dezamagim. Daca PSD, care a creat aceasta criza, nu o rezolva urgent, voi convoca consultari la Palatul Cotroceni pentru a vedea care sunt solutiile posibile”, a spus Iohannis, in plenul Parlamentului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: