politica

Tariceanu si Dragnea se fura si intre ei. Seful ALDE i-a subtilizat lui Dragnea o celebra realizare si se lauda cu ea

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca reducerea si anularea a 102 taxe fiscale, masura anuntata si promovata de Liviu Dragnea, ii apartine lui si parlamentarilor ALDE.

Tariceanu le-a transmis colegilor sai de partid, intr-un mesaj video difuzat sambata la Conferinta teritoriala de alegeri a filialei Olt a formatiunii, sa nu uite sa faca politica si sa comunice cu cetatenii, aratand ca a observat la multi dintre acestia „o deosebita aplecare spre partea administrativa a guvernarii”.

„De cand suntem la guvernare am observat la foarte multi din colegii nostri o deosebita aplecare spre partea administrativa a guvernarii. Suntem la guvernare, avem oameni buni care functioneaza in administratie la nivelul ministrilor, al secretarilor de stat, al agentiilor si institutiilor statului, dar acesti oameni, multi dintre ei, nu toti, parca au uitat ca trebuie sa faca politica. Acesta este principalul repros pe care il fac unora dintre colegii nostri. Sigur ca trebuie sa fie constiinciosi, sa fie responsabili la locul de munca, dar nu trebuie sa uite ca facem parte cu totii dintr-un partid, iar datoria noastra este sa comunicam cu cetatenii, sa le vorbim despre realizarile noastre si atunci cand cetatenii sunt nemultumiti sa le explicam, poate ca sunt prost informati, asa cum s-a intamplat de foarte multe ori in trecut. Deci, fac un apel la dumneavoastra, toti cei care lucrati in administratie, in administratie centrala sau administratie locala, nu uitati aceasta componenta esentiala a activitatii politice, pentru ca, altfel, sigur ca guvernarea nu aduce totdeauna profitul pe care noi ni-l dorim, care se traduce in optiuni si in voturi”, a afirmat Tariceanu, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, popularitatea partidului a crescut in ultimele luni, iar in luna februarie a fost creditat in sondajele de opinie cu 14 – 15%.

Presedintele ALDE a sustinut ca partidul s-a identificat cu lupta pentru apararea drepturilor si libertatilor fundamentale si, de la inceputul guvernarii, a „impus practic o agenda economica liberala, care s-a tradus prin reducerea si anularea a 102 taxe fiscale, prin reducerea contributiilor sociale”.

Reamintim ca masura anularii a 102 taxe i-a apartinut lui Liviu Dragnea, el fiind cel care a promovat-o intens inainte de alegeri.

Conferinta teritoriala de alegeri a ALDE Olt s-a desfasurat sambata, la Slatina, la functia de presedinte al filialei fiind un singur candidat, deputatul Mihai Nita.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

INSCOP il contrazice pe Pieleanu, Firea este pe locul 3. Surpriza mare, Opozitia conduce in Bucuresti si in privinta votului politic

Actualul primar al Capitalei Nicusor Dan se afla pe primul loc in intentiile de vot…

43 de minute ago

Fortele ostile Republicii Moldova si-ar dori sa dea jos drapelul tarii


Moldova comemoreaza 78 de ani de la foametea organizata din 1946-1947, 14 ani de cand…

21 de minute ago

Patru politisti ucisi si alti patru raniti, in urma unui schimb de focuri cu doi infractori, in statul american Carolina de Nord

Patru ofiteri de politie care executau un mandat de arestare a unui infractor cautat pentru…

17 minute ago

Ministrul de Externe al Germaniei sustine ideea unui stat palestinian independent, care sa coexiste cu Israelul

Ministrul german de externe Annalena Baerbock s-a pronuntat in favoarea unui ajutor umanitar mai mare…

32 de minute ago