Tariceanu este pus la punct de la Bruxelles: „Cuvintele folosite de lumea intreaga la adresa protestatarilor sunt: curajosi, corecti, puternici, creativi, civilizati. Dispret exista doar pentru Dragnea, Grindeanu si Tariceanu”

news

Europarlamentarul roman Siegfried Muresan ii raspunde lui Calin Popescu Tariceanu, dupa ce seful Senatului a declarat ca guvernul nu a gresit cu nimic cand a adoptat OUG 13 si i-a acuzat pe protestatari ca au stricat imaginea Romaniei.

Muresan ii transmite lui Tariceanu ca termenii in care intreaga lume se refera la protestatari sunt curajosi, corecti, puternici, creativi, civilizati, iar dispret exista doar pentru Dragnea, Grindeanu si Tariceanu.

„Tariceanu ne spune ca protestatarii au stricat imaginea Romaniei si ca tarile UE ne privesc cu dispret.
Eu sunt in Europa in fiecare saptamana; discut cu studenti si profesori, cu muncitori si directori, cu bancheri si soferi, cu ministri si prim-ministri: toti m-au felicitat pentru comportamentul poporului roman. Cuvintele folosite de lumea intreaga la adresa protestatarilor sunt: curajosi, corecti, puternici, creativi, civilizati.

Dispret exista doar pentru Dragnea, Grindeanu si Tariceanu. Tariceanu vede lumea pe dos. Nu e de mirare, de vreme ce sta toata ziua inconjurat de penalii de la ALDE si PSD”, scrie Muresan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: