Tariceanu este tot mai iritat. Intrebat despre relatia cu Klaus Iohannis, seful Senatului s-a enervat foarte tare – Video

actualitate

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, s-a enervat cand a fost intrebat in cadrul unui interviu pentru Agerpres despre relatia pe care o are in acest monet cu presedintele Iohannis.

„Ati participat la receptia oferita de presedintele Klaus Iohannis in onoarea presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Care mai este relatia cu seful statului?”, a fost intrebat Tariceanu de catre reporterul Agerpres.

Foarte iritat, Tariceanu a replicat ca aceasta intrebare este „nefireasca”.

„Dar de ce ma intrebati care mai e relatia? Fiecare avem responsabilitatile proprii si nu stiu daca trebuie tot timpul sa dau raspuns la aceasta intrebare. Presedintele Romaniei are propriile prerogative constitutionale, eu le am pe ale mele, in calitate de parlamentar. Fiecare ne urmam agenda institutiei si, sigur ca, ori de cate ori este nevoie, putem sa avem contacte oficiale, utilizand canalele de comunicare oficiale.

Mi se pare ca este o intrebare care revine permanent si care mie mi se pare nefireasca, absolut nefireasca. Nu suntem prieteni, nu ne petrecem activitatile impreuna, dar acest lucru nu inseamna ca nu ne respectam fiecare obligatiile care ne revin. De aceea, revenirea la aceste intrebari mi se pare ca nu face decat sa ne consume timpul si sa dea eventual nastere la speculatii care sunt nenecesare, ca sa nu le consider chiar inutile”, a raspuns Tariceanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: