Tariceanu, facut knockout de Klaus Iohannis. Presedintele anunta ca nu-l mai intereseaza ce spune seful Senatului: „Este putin obsedat”

news

Klaus Iohannis a avut o replica taioasa la adresa lui Calin Popescu Tariceanu, dupa ce seful Senatului a acuzat ca in Romania exista un „stat paralel” care incalca regulilele democratice.

„In Romania cu siguranta nu exista un stat paralel. In trecut am mai urmarit declaratiile domnului mentionat, am renuntat. Nu mai urmaresc abordarile acestui domn, au devenit din ce in ce mai ciudate. Se creeaza impresia ca este putin obsedat, iar oamenii obsedati nu fac bine politicii. Aceste abordari au aparut cu intensitate de cand procuorii l-au deferit justitiei pe acest domn”, a declarat Iohannis, intr-o conferinta de presa.

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat zilele trecute ca presedintele Klaus Iohannis este „beneficiar” al „statului paralel” si ca declaratiile si atitudinea sefului statului confirma acest lucru.

„Declaratiile si atitudinile domniei sale de o buna bucata de vreme, dupa ce si-a preluat mandatul, ne demonstreaza ca e beneficiarul acestui sistem a statului paralel. Nu pot sa existe doua puteri paralele in stat, una legitima si una nelegitima”, a spus Calin Popescu Tariceanu.

Intr-un comunicat de presa transmis duminica, Tariceanu spunea ca in spatele asa-numitului „stat paralel”, care sustine abuzurile institutiilor de forta, sta presedintele Klaus Iohannis.

Seful Senatului mai spunea ca presedintele urmareste sa castige un nou mandat la Palatul Cotroceni, dar si sa ascunda eventualele ilegalitati comise pe vremea cand era primar al Sibiului. Iar singura sansa de reusita pentru presedintele tarii este sa perpetueze dependenta Justitiei fata de „statul sau paralel”, explica presedintele ALDE.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: