Tariceanu ii arde inca o scatoalca lui Dragnea: „Niciun ministru ALDE nu va pleca din Guvern, ne-am facut propria evaluare”

politica

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri la Bistrita, ca a discutat cu liderul PSD despre remanierea guvernamentala si ca ALDE nu va remania pe nimeni. Acesta a precizat ca nu a auzit vehiculat subiectul potrivit caruia PSD ar vrea Ministerul Energiei, condus de Anton Anton, transmite Mediafax.

„Da, am discutat. ALDE nu remaniaza pe nimeni”, a afirmat Calin Popescu Tariceanu, intr-o conferinta de presa sustinuta vineri la Bistrita.

Intrebat daca PSD vrea sa aiba Ministerul Energiei, condus deputatul ALDE Anton Anton, Tariceanu a raspuns: „Eu nu am mai auzit de subiectul acesta vehiculat. Nu am facut discutii de acest gen, fiecare partid isi face propria evaluare a ministrilor care sunt reprezentanti in Guvern”.

Chestionat daca este multumit de ministrii ALDE din Guvern, Calin Popescu Tariceanu a spus ca per ansamblu activitatea lor a fost considerata satisfacatoare, in urma analizei facute in cadrul partidului.

„Niciodata nu pot sa spun ca totul merge perfect, nici in ceea ce-i priveste pe colegi si pe mine. Fiecare avem loc sa facem mai bine sau mai mult, dar per ansamblu activitatea lor a fost considerata ca satisfacatoare, ci contextul unei afirmatii de tip generic, noi am facut o evaluare pe obiective, pe activitatea avuta. Asta nu exclude, fiecare am avut discutii si colegii mei si eu personal am putut face observatii pentru a-si imbunatati performanta”, a explicat liderul ALDE.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Palament, ca sunt zero sanse ca dupa remanierea guvernamentala totul sa ramana la fel in Executiv. El a sustinut ca evaluarea activitatii ministrilor este facuta de premierul Dancila.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: