Tariceanu inspaimantat, confirma ca majoritatea parlamentara atarna de un fir de ata. Ingrijorare mare in ALDE

politica

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni la un post TV, referitor la excluderea lui Adrian Tutuianu si a lui Marian Neacsu din PSD, ca mai multi colegi sunt ingrijorati de faptul ca nu cumva majoritatea parlamentara sa fie afectata, lucru care il preocupa si pe el.

„Suntem in coalitie si nu ar fi normal sa ma amestec in treburile celor de la PSD. Am avut azi discutii cu cativa colegi de ai mei care au venit preocupati, ingrijorati, si stau si isi pun problema daca nu cumva va fi afectata majoritatea parlamentara. Nu va ascund ca este si preocuparea mea. Evident ca la voturi, pentru ca orice proiect guvernamental ajunge tot la vot. Din aceasta perspectiva e o preocupare”, a afirmat Calin Popescu Tariceanu, luni seara la TVR 1, citat de Mediafax.

Liderul ALDE a adaugat ca desi exista o majoritate parlamentara confortabila spera ca miscarile sa nu afecteze mai mult PSD.

„E adevarat ca majoritatea pe care o avem e confortabila. Dincontra de la PNL au venit la ALDE, dar sper ca aceste miscari sa nu afecteze mai mult PSD, in asa fel sa ne putem duce la indeplinire angajamentele asumate pentru guvernare. Eu vorbesc mult cu oamenii, merg prin tara. Exista o anumita perceptie negativa legata de unde se indreapta Romania. Majoritatea sondajelor spun ca Romania se indreapta intr-o directie gresita, in conditiile in care au crescut salariile. Inflatia, dupa un puseu la inceputul anului, s-a domolit si cresterea veniturile a fost mai mare”, a completat Tariceanu.

Social-democratii au votat, in sedinta CEx al PSD, de luni, excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: