Tariceanu, inspaimantat de intentiile lui Liviu Dragnea de a-l schimba din fruntea Senatului. Seful ALDE neaga vehement evidenta

politica

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a negat, joi, ca s-ar fi decis sa candideze la prezidentiale. In presa au aparut informatii ca Dragnea ar intentiona sa-l schimbe de la sefia Senatului.

ALDE Dolj a prezentat, miercuri, rezultatele unui sondaj de opinie realizat de Avangarde in perioada 1-19 martie, pe tema candidatului la alegerile prezidentiale din 2019. Calin Popescu Tariceanu a fost indicat de 48% din cei intervievati drept cel mai bun candidat din partea Coalitiei PSD-ALDE la prezidentiale, Liviu Dragnea de 8%; Gabriela Firea – 2%, altul – 2%; nu stiu/nu raspund – 40%. Enervat, Dragnea ar fi decis sa il schimbe de la sefia Senatului.

”Pot sa confirm ca am hotarat sa facem niste sondaje si am decis sa vedem cum stau candidatii nostri in teritoriu. Acest sondaj trebuie privit cu o relevanta relativa in ceea ce priveste candidatura la prezidentiale. Eu nu m-am decis daca sa candidez la prezidentiale si daca voi dori sa candidez, nu voi face acest anunt acum pentru ca este prea devreme.

Mai mult ma intereseaza perfomanta Guvernului si a administratiei locale, in perspectiva alegerilor europarlamentare”, a declarat, joi, Calin Popescu Tariceanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: