Tariceanu isi bate joc fatis de PSD in fata alesilor ALDE: „Nu suntem cei care spun ‘Nu ne vindem tara'”

politica

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a ironizat PSD, vineri, intr-un discurs legat de viitorul partidului sau. El a sustinut ca ALDE nu este partidul care spune „Nu ne vindem tara”.

„Nu suntem cei care spunem ‘Nu ne vindem tara’, stiti vechiul slogan, nici yesmenii de la Bruxelles. Suntem un partid pro-european, fara niciun fel de discutie, sunt mandru ca am fost un premier care a dus Romania in UE.

Vrem sa fim vocea ratiunii, vocea echilibrului in aceasta nebunie care este scena politica romaneasca. Este nevoie de o voce rationala, de o voce cumpatata pe care ALDE cred ca o poate obtine”, a declarat Tariceanu la Bistrita, la reuniunea Ligii Alesilor Locali ai ALDE.

„Vrem sa devenim a doua forta politica a tarii. In aceasta perioada vedem, la centru, un fenomen marcant, vin oameni noi care vor sa se inscrie. Deschideti usile, avem nevoie de oameni noi. Imi doresc ca ALDE sa depaseasca PNL-ul, sa se dovedeasca ca suntem principalul partid liberal din Romania. (…) Vrem sa obtinem la anul cel putin 15% in alegerile pentru Parlamentul European”, a mai spus Tariceanu.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: