Tariceanu isi continua delirul. Ataca starea de urgenta: „Regimul Iohannis ar putea cenzura presa care nu-i ridica osanale”

politica

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, isi continua atacurile delirante la adresa lui Klaus Iohannis, afirmand acum ca este posibil ca „regimul Iohannis” sa treaca la cenzurarea publicatiilor care „nu-i ridica osanale” profitand de starea de urgenta.

„Maestrul Cristoiu are multa dreptate. Se poate permite excesiv de mult, sa fim foarte atenti ca unele institutii sa nu ia masuri abuzive pentru ingradirea drepturilor si libertatilor individuale. Teama mi-este ca lumea fiind ingrijorata acum sa sa treaca foarte usor cu vederea peste posibilele drerapaje care se produc.

Cum o parte a presei nu ridica osanale regimului Iohannis, exista riscul sa apara abuzuri”, a declarat Tariceanu la Antena 3.

Luni dimineata, intr-un nou mesaj postat pe Facebook, ALDE incearca sa-i asmuta pe romani impotriva procurorilor, care ii au in vizor pe medicii „parati de diversi denuntatori aparuti peste noapte”.

„Multumim medicilor, asistentilor si asistentelor, cadrelor medicale si in general la tot personalul din sistemul sanitar pentru eforturile pe care ei le depun in aceste zile in lupta cu pandemia de coronavirus!

Ei sunt eroii nostri din aceste zile!

Ei lucreaza pentru ca noi sa primim ingrijirea medicala necesara in aceasta perioada dificila. Ei lucreaza pentru sanatatea noastra.

Romania are una dintre cele mai bune echipe de cadre medicale! Cu toate ca uneori sunt huliti public, injurati de unii politicieni, parati procurorilor de diversi denuntatori aparuti peste noapte, ei isi fac treaba in continuare pentru ca noi sa fim sanatosi!

Va multumim tuturor celor care luptati in spitalele din tara noastra cu COVID 19! Fara voi situatia in care ne aflam azi ar fi fost mult mai grea!”, anunta ALDE pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: