Tariceanu, mesaj de o rara OBRAZNICIE adresat lui Klaus Iohannis. Se crede superior

politica

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, s-a aratat deranjat de modul in care i s-a adresat presedintele Klaus Iohannis, care l-a numit „acest individ”. Copresedintele ALDE i-a transmis sefului statului ca atunci cand „se va putea lauda cu realizarile” sale de prim-ministru, va putea folosi apelative mai putin protocolare.

„Nu stiu daca presedintele a fost foarte inspirat ieri. Am vazut in ultimele zile diverse comentarii si chiar forme de adresare fata de persoana mea pe care le consider nepotrivite. Nu pot sa va ascund ca forma aceasta de adresare pe care a ales-o presedintele la adresa mea ma face sa ma gandesc ar fi bine daca si domnia sa s-ar putea lauda cu tot atatea lucruri cate am facut eu in mandatul de prim-ministru. Cand o sa aiba aceleasi realizari sigur ca putem sa ne apelam asa intr-o formula mai putin protocolara. Pana atunci eu inteleg sa respect functia pe care cineva o detine in stat”, i-a transmis Calin Popescu Tariceanu presedintelui Klaus Iohannis.

Liderul ALDE nu a pierdut ocazia de a critica din nou justitia din Romania. „Nimic nu poate exista fara justitie, dar in momentul in care justitia este folosita pentru atingerea si pentru realizarea jocurilor politice, atunci nu mai este justitie”, a mai spus Tariceanu, citat de Mediafax.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca Tariceanu are un discurs anti-justitie pentru ca vrea sa scape de justitie si „sa-si scape si cativa prieteni”. Intrebat despre apelul facut de presedintele Senatului catre colegii sai parlamentari de a refuza sa se mai pronunte asupra cererilor Directiei Nationale Anticoruptie privind ridicarea imunitatii, Klaus Iohannis a spus ca „s-a lamurit” cu privire la Calin Popescu Tariceanu.

„Cu acest individ ne-am lamurit. Are un discurs anti-justitie si vrea sa scape de justitie. Si spun individ, fiindca imi vine foarte greu sa cred ca un intreg partid este de acord cu un astfel de discurs anti-justitie. Eu nu cred asa ceva. Pe de alta parte va fi destul de simplu sa vedem ce se doreste. Eu cred ca acest individ nu vrea numai pe el sa se scape, vrea sa-si scape si cativa prieteni. Este suficient sa urmarim cine va ajunge in urmatoarele saptamani in Parlament ca sa fie votat pro sau contra urmaririi penale si o sa vedem din cine se compune gasca despre care se vorbeste”, a spus presedintele Klaus Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: