Tariceanu, mesaj paranoic privind candidatura sa la Presedintie: „Factori de influenta straini” vor sa-l influenteze

politica

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca „factori de influenta straini” intervin in politica din Romania, incercand sa-i influenteze candidatura la Presedintia Romaniei.

„Decizia privind candidatura mea la Presedintia Romaniei nu se ia cand anunta propaganda altor state si presa care dezvolta astfel de manipulari. Realitatea Tv si alte institutii media care preiau sistematic asemenea mesaje devin, cu sau fara voie, instrumentele unei dezinformari nocive pentru statul roman.

Remarc o tendinta de implicare a unor factori de influenta straini, din zone aflate in afara democratiilor consolidate, in disputele politice din Europa si Statele Unite.

Indiferent care sunt simpatiile si antipatiile pe plan intern, cred ca avem toti responsablitatea de a descuraja astfel de actiuni”, a scris Tariceanu pe Facebook, luni seara.

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, luni, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, pleaca cu prima sansa de a deveni candidatul PSD la alegerile prezidentiale.

Intrebata daca PSD ar trebui sa aiba un candidat la prezidentiale, ea a spus ca este o decizie care se ia in Coalitia de guvernare si aceasta decizie va fi luata probabil dupa alegerile europarlamentare.

Chestionata in legatura cu sansele liderului PSD Liviu Dragnea de a deveni candidat la prezidentiale, ea a raspuns: „Bineinteles ca pleaca cu prima sansa (la prezidentiale – n.r.) Liviu Dragnea pentru ca este presedintele partidului si din totdeauna in PSD candidatul la prezidentiale a fost presedinte al partidului”.

Mai mult despre:

Comentarii: