politica

Tariceanu o face „neroada” pe Dancila si se bucura ca Gratiela a luat teapa: „A ramas cu buza umflata”

Calin Popescu Tariceanu a declarat, sambata, ca Viorica Dancila a dat dovada de „nerozie”, motiv pentru care a picat Guvernul, si ca fosta sa colega, Gratiela Gavrilescu, a ramas cu „buza umflata”.

„Noi ne-am lasat loc de buna ziua. Reactia lor a fost cea pe care o stiti, de ostilizare si ambitionare a colegilor nostri. Am trecut prin momente foarte grele. A fost o incercare esuata de a destructura partidul. Nu numai ca a esuat, dar s-a intors impotriva PSD, pentru ca Dancila a inversunat si mai mult adversarii ei. Nerozia de care a dat dovada s-a intors impotriva ei si iata ca visul de a ramane premier in continuare s-a dus pe apa sambetei.

Mie imi pare rau, pentru ca intram intr-o criza politica, ma uitam in parlament si grupul USR, in mod imatur, erau cuprinsi de euforie. Eu am trait momentul cu emotie, pentru ca nu eram 100% ca va cadea guvernul. Dar in momentul in care a trrecut motiunea ma gandeam ce urmeaza”, a afirmat Calin Popescu Tariceanu, intr-o conferinta de presa sustinuta la organizatia de femei a ALDE, sambata, la Paltinis.

Acesta a adaugat ca fosta colega de partid Gratiela Gavrilescu, precum si altii exclusi din ALDE, au cedat mitelor oferite de PSD, insa au ramas apoi „cu buza umflata”.

„Le-am spus colegilor ca a fost o tornada, o situatie cu totul si cu totul atipica pentru ce se intampla in politica. Sigur in politica sunt adversitati, sunt adversarii mei, nu dusmanii mei. Deci adversarii nostri de la PSD au declasat un cataclism la adresa ALDE, incercand sa mituiasca in fel si chip colegii nostri. Unii au cedat. Noi hotarasem retragerea de la guvernare. Oameni sunt. Eu nu o spun asta cu ideea ca am intelegere pentru ei, dar comportamentul uman e acelasi, indiferent de sex. Din pacate, si una dintre colegele mele s-a lasat ademenita. Si imi pare rau ca au ramas cu buza umflata. E vorba despre Gratiela Gavrilescu”, a completat Tariceanu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Irak: 11 persoane spanzurate pentru terorism si apartenenta la gruparea Stat Islamic

Cel putin 11 persoane au fost spanzurate saptamana aceasta in Irak pentru "terorism" si apartenenta…

13 ore ago

Rapper iranian condamnat la moarte pentru „coruptie pe pamant”. El a sustinut cu melodiile sale protestele din 2022

Un rapper iranian condamnat la inchisoare pentru ca a sprijinit protestele antiguvernamentale a fost condamnat…

13 ore ago

Tara Galilor: O adolescenta arestata dupa ce ar fi atacat cu un cutit doi profesori si un coleg

Scoala Amman Valley din Carmarthenshire, Tara Galilor, a fost inchisa astazi dupa ce doi profesori…

13 ore ago

Germania a arestat 11 membri ai unei bande nigeriene specializate in escrocherii sentimentale. Banda are 30.000 de membri in intreaga lume

Politia germana a anuntat miercuri ca a arestat 11 membri ai unei bande criminale din…

13 ore ago

Intra in vigoare taxa de acces in Venetia. Taxa va fi platita de turistii care stau doar o zi in Venetia

Venetia va incepe joi sa taxeze turistii de o zi la intrarea in oras, intr-un…

13 ore ago