Tariceanu, obsedat de Iohannis la Congresul PSD. Amenintari la adresa presedintelui: „Isi va semna singur sentinta”

politica

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a atacat-o din nou pe Laura Codruta Kovesi in discursul pe care l-a sustinut la Congresul PSD si a lansat o amenintare la adresa lui Klaus Iohannis.

„Am promis romanilor ca vom apara statul de drept, nu statul de drepti. Ca vom lupta pentru drepturile romanilor, pentru ca romanii nu mai vor sa fie abzuati de cozile de topor ale statului paralel. Am promis ca vom lupta impotriva celor care cred ca alegerile se decid in sufrageriile unora, la ceas de noapte.

Raportul ministrului Tudorel Toader, care este o lovitura de gratie pentru toti cei care cred ca abuzurile impotriva cetatenilor pot fi tolerate, avertisment pentru toti cei care au incalcat Constitutia in frunte cu seful DNA.

In ziua in care presedintele va iesi in conferinta de presa sa spun ca nu o va revoca pe sefa DNA isi va semna singur sentinta – nu va mai castiga un al doilea mandat.

(…) Suntem mai puternici decat sistemul, suntem mai puternici decat statul paralel”, a declarat Tariceanu in fata delegatilor PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: