Categories: politica

Tariceanu ofera solutia: Cum poate sa scape PNL de Marian Munteanu

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a afirmat vineri la Ploiesti ca este o „imbecilitate” decizia de nominalizare a lui Marian Munteanu din partea PNL drept candidat la Primaria Bucurestiului.

„Este o rusine pentru PNL care doreste sa se mai revendice de la traditia istorica sa vina acum cu un asemenea candidat pentru Primaria Bucurestiului. Mai mult de atat cred ca singura posibilitate pentru a contracara aceasta imbecilitate a conducerii PNL-ului de astazi de a desemna un astfel de candidat este ca presedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus sa opuna veto-ul sau moral si politic acestei decizii”, a spus Tariceanu in discursul sustinut la evenimentul de lansare a candidatilor ALDE Prahova pentru alegerile locale.

Din punctul sau de vedere, o alta varianta ar fi ca Mircea Ionescu Quintus sa isi dea demisia. „Cealalta varianta este sa isi dea demisia de onoare din calitatea de presedinte al PNL-ului daca considera ca ramane fidel idealurilor sale liberale din tinerete”, a mai spus Tariceanu.

El a aratat ca actualul PNL ‘nu mai are nimic de-a face cu liberalismul’.

„Tristetea este insa si mai mare cand e completata de ceea ce vad ca spectacol politic in PNL, fostul Partid National Liberal, care nu mai are nimic de-a face cu liberalismul, dovada ca promoveaza un candidat la Primaria Bucurestiului un om care este exponentul miscarii neolegionare din Romania de astazi”, a adaugat Tariceanu.

In incheierea discursului sau, Tariceanu le-a solicitat celor prezenti in sala sa se ridice pentru a tine un moment de reculegere „in memoria martirilor din PNL care au cazut victima legionarilor din Romania”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

7 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

13 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

12 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

12 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

12 ore ago