Tariceanu, prins cu milionari penali la masa, face scandal: „Asta e jurnalism?”. Replica dura a jurnalistului

politica

Calin Popescu Tariceanu a fost surprins, duminica, intr-un restaurant de lux din Bucresti impreuna cu mai multi oameni de afaceri foarte controversati. Tariceanu a reactionat agresiv la intrebarile jurnalistului Bogdan Muzgoci.

Tariceanu a fost la masa cu „miliardarul fara chip” Dragos Dobrescu, mogulul de presa Radu Budeanu si Alin Niculaie. Budeanu a fost condamnat recent la 2 ani de inchisoare cu suspendare dupa ce a recunoscut ca a intermita o spaga de 5 milioane de dolari pentru Elena Udrea.

Tariceanu a isit din restaurant alaturi de sotia lui, aceasta reactionand agresiv la intrebarile jurnalistului. Ea a incercat sa-i smulga microfonul. Tariceanu a fost si el foarte nervos: „Asta e jurnalism?”.

„Vreti sa imi dati lectii de jurnalsim? Pot sa va dau niste lectii de demnitate. Eu nu stau cu clubul de la Monaco la masa”, a replicat jurnalistul.

Ulterior, Muzgoci a detaliat pe Facebook culisele intalnirii dintre Tariceanu si afaceristi.

„Ponta e efectiv disperat. Dupa ziua de azi stau in telefoane interminabile. Aparent, l-a trimis pe Tariceanu sa faca rost de bani pentru campanie. Ca doar de aia s-a riscat ditamai Tariceanu sa se afiseze in public azi cu Dragos Dobrescu, Alin Niculaie si Radu Budeanu. Bine…. la cat de mult si-a dorit capul lui Antonescu dl Tariceanu, e de inteles prietenia cu Dragos Dobrescu. Ca doar nu mamaie e cea care i-a fluturat lui Crin denuntul la DNA pentru apartamentul de lux pe care i-l cumparase in Bucuresti. Asa tare s-a speriat dl Antonescu incat s-a culcat definitiv si a iesit din politica. Incurcate sunt itele inainte de campania asta. Bun.

Probabil ca ma intrebati si ce cauta Alin Niculaie, regele motorinei la masa cu baietii? Pai, daca ne gandim ca luna trecuta a rasarit in parlament un proiect de lege cu dedicatie pentru firma lui, Oscar Downstream, care depinde de votul din Camera Deputatilor, putem intelege si asta. In mare, legea elimina de pe piata micii distribuitori de hidrocarburi si permite comertul doar acelor operatori care au antrepozite. Voila! Dedicatie pentru Oscar Downstream, cel mai mare petrolist independent din Romania. Asa se fac afacerile bai. #sarakilor

P.S: Inca il astept pe Tariceanu sa-mi dea lectia aia de jurnalism cu care se lauda azi cand l-am prins cu friptura de la Dobrescu intre masele. Da cred ca pana atunci ii mai dau eu o lectie despre cum se iese din politica onorabil. Inainte sa te faci de ras complet”, a scris Muzgoci.

Comentarii: