Tariceanu pune cruce pe mitingul pesedistilor: „Este inutil, ca sa nu spun ca este ridicol”

politica

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, luni, ca nu este de acord cu ideea organizarii unui miting de sustinere pentru Guvern si majoritatea parlamentara, pe care il vede ca fiind „absolut inutil”, dar nu ii poate impiedica pe colegii sai care au anumite nemultumiri sa participe la actiuni de protest.

„Incerc sa fiu cat se poate de clar, glumind putin: nu sustin un miting de sustinere. Altfel, cred ca, din moment ce eu consider ca oamenii care nu impartasesc aceleasi opinii cu ale noastre au dreptul sa-si spuna punctul de vedere in mod liber, necenzurat, nu as putea nici eu sa le cer colegilor mei, sa-i cenzurez in aceasta optiune. Deci, daca au nemultumiri, pot sa o faca, pentru ca un miting de sustinere, intr-adevar, mi se pare absolut inutil, ca sa nu spun ca ar fi o forma ridicola. Dar e adevarat ca acum (…) mitingurile acestea au devenit o moda, asa incat fiecare, pana la urma, are dreptul sa se manifeste cum considera”, a declarat Tariceanu la Antena 3.

Presedintele Senatului a adaugat ca are cunostinta despre anumite nemultumiri care ar putea justifica organizarea unor actiuni de protest.

„Exista si intre colegii mei, intre sustinatorii mei — am discutat si cu cei de la PSD — oameni care au foarte, foarte multe nemultumiri, unele deplin justificate. Unii sunt nemultumiti de faptul ca nu exista raspunderea magistratilor, altii sunt nemultumiti de modul in care functioneaza jusitia, lucru pe care il vedem amplu reflectat in societate”, a precizat Calin Popescu-Tariceanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: