Tariceanu, reactie smechereasca dupa ce DNA a solicitat urmarirea penala a unui ministru ALDE

politica

Reprezentantii ALDE spun ca nu se vor pronunta cu privire la demersul DNA in cazul ministrului pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, pana cand procedura parlamentara nu va fi incheiata, iar Comisia juridica nu isi va exprima punctul de vedere.

„Am aflat despre solicitarea DNA de urmarire penala a ministrului pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, prin intermediul mass-mediei. Sesizarea DNA va trebui sa parcurga mai intai procedura parlamentara prevazuta in regulamentele interne ale Legislativului. In acest sens, nu ne vom pronunta cu privire la demersul DNA pana cand procedura parlamentara nu va fi incheiata, iar Comisia juridica nu isi va exprima punctul de vedere. In functie de avizul primit de la Comisia juridica, ALDE isi va exprima punctul de vedere”, se arata intr-un comunicat de presa.

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a cerut vineri sesizarea Senatului, pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de Viorel Ilie, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, pentru instigare la folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in perioada exercitarii functiei ministeriale.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: