Tariceanu recunoaste ca sunt probleme in relatia cu Dragnea, dar prefera sa ramana in genunchi: „Am hotarat sa mergem mai departe”

politica

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, la Antena 3, ca au fost cateva probleme in coalitia PSD- ALDE, printre preocuparile din teritoriu fiind punerea in aplicare a unor lucruri din programul de guvernare.

„Sa stiti ca si intr-o casatorie pot sa mai apara probleme, daramite intr-o coalitie, insa eu si colegii mei am stabilit ca avem lucruri de facut. Sigur unii colegi din teritoriu sunt preocupati de punerea in aplicare a unor lucruri din programul de guvernare, dar chestiunile importante, realizarea independentei justitiei, redarea functiilor esentiale ale statului, demantelarea statului paralel sunt esentiale. Aceasta este lupta noastra principal si hotararea noastra comuna, in pofida unor probleme care au aparut, dar nu mi se par cele mai importante, am hotarat sa mergem mai departe. Dupa cum s-a vazut, la votul pe legile justitiei, codurile penale, au gasit coalitia intr-o colaborare ireprosabila, cea mai buna”, a declarat Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, la Antena 3, citat de Mediafax.

Acesta a mai spus ca s-a intalnit vineri cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, cu care a discutat, timp de doua ore, despre actiunile care trebuie derulate saptamana urmatoare.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: