Tariceanu, revoltat pe Iohannis: „PENAL este o expresie stupida”

actualitate

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat joi ca prezumtia de nevinovatie trebuie sa functioneze pentru toata lumea, „asa cum si pentru presedintele Iohannis se pare ca a functionat”.

„Din ce stiu eu, in Romania exista numai doua categorii — cei care sunt nevinovati si cei asupra carora instanta a stabilit printr-o decizie definitiva vinovatia. Asadar, cred ca in Romania, asa cum si pentru presedintele Iohannis se pare ca a functionat, prezumtia de nevinovatie trebuie sa functioneze pentru toata lumea.

Vreau sa readuc aminte ca presedintele Iohannis a candidat la alegerile prezidentiale din pozitia de penal, asa cum foloseste el aceasta stupida expresie, cum atribuie aceasta calitate unora dintre cei care participa la procesul electoral.

Deci Iohannis a fost penal si s-ar putea inca sa fie considerat ca atare, pentru ca stiu ca a facut uz de o cale de atac exceptionala care pana de curand nu era accesibila tuturor cetatenilor romani si sigur ca are o problema in plus fata de noi, ca el este si condamnat. Asa incat i-as recomanda presedintelui sa fie mai rezervat si sa nu mai foloseasca dubla masura”, a afirmat Tariceanu, dupa depunerea, la Biroul Electoral Municipal, a listelor cu candidatii ALDE Bucuresti la parlamentare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: