Tariceanu s-a decis sa se faca presedinte pentru a scapa de puscarie: „Sondajele arata ca il devansam pe Iohannis”

politica

Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica seara, intr-un interviu la Romania TV dedicat noilor acuzatii ale DNA ca este dispus sa candideze la Presedintie. El sustine ca acuzatiile de mita au aparut „in contextul in care ultimele sondaje arata ca il devansam pe actualul presedinte”.

”Eu am serioase indoieli in privinta faptelor care ar putea sa fie in dosarul care este trimis la Senat. Cu toate ca sunt 73 de volume, ca sa impresioneze, asta inseamna 20.000 de pagini, parerea mea este ca, asa cum s-a intamplat si in dosarul precedent in care am fost acuzat si achitat, este enorm de multa maculatura. Pun acolo o hartie ca sa spuna lumea -domnule daca sunt atat de multe pagini or fi cine stie ce probe deosebite”, a declarat Calin Popescu Tariceanu, la Romania TV.

Intrebat daca se urmareste eliminarea sa de pe scena politica, Tariceanu a confirmat, sugerand ca in spate s-ar afla presedintele Iohannis. ”Efectul este evident, in contextul in care ultimele sondaje arata ca il devansam pe actualul presedinte”, iar ”o astfel de actiune nu poti spune ca nu te afecteaza”, a declarat seful ALDE.

El a confirmat apoi ca intentioneaza sa candideze la alegerile prezidentiale. „Este prea devreme sa anunt o asemenea decizie. Dar nici nu exclud varianta candidaturii. Nu-mi e frica de asa ceva”, a subliniat Tariceanu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: