Tariceanu s-a sucit, lasa balta PSD-ul. Seful ALDE va merge separat la consultarile de la Cotroceni

politica

Conducerea ALDE a decis sa mearga separat la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, anunta Antena 3 si Agerpres. Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, anuntase insa, luni, ca PSD si ALDE ar fi urmat sa mearga la Cotroceni cu un mesaj comun.

PSD inca nu a luat o decizie in acest sens, urmand sa stabilileasca marti, de la ora 10.30, in cadrul Biroului Permanent National, daca participa la consultari.

Daca PSD va lua decizia sa mearga, din delegatia va face parte, cu siguranta, deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justitiei.

Luni, presedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare presedintilor partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlament, prin care ii invita la consultari, la Palatul Cotroceni, pe tema legislatiei din domeniul Justitiei.

Potrivit Administratiei Prezidentiale, consultarile vor avea loc miercuri. De la ora 15,00 este asteptata delegatia Partidului Social Democrat, de la ora 15,30 – Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor, de la ora 16,00 – delegatia Partidului National Liberal, de la 16,30 – Uniunea Salvati Romania, de la ora 17,00 – Uniunea Democrata Maghiara din Romania, de la ora 17,30 – Partidul Miscarea Populara, iar de la ora 18,00 – reprezentantii Grupului parlamentar al minoritatilor nationale.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: