Tariceanu isi schimba radical discursul. Acuza Guvernarea Dancila de „coruptie” si „incompetenta cuplata cu nepotismul”

politica

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, si-a modificat radical discursul dupa ce a anuntat iesirea ALDE de la guvernare. In premiera in ultimii trei ani, Tariceanu vorbeste despre „coruptie”.

„Am discutat cu doamna Dancila despre o regandire a programului de guvernare, am discutat despre cateva subiecte puternice care sa dea mesajul ca ne preocupa chestiunile care sunt pe agenda populatiei si aici va pot spune doua subiecte majore, care constitue vulnerabilitatile in acest moment: coruptia si incompetenta, cuplata cu nepotismul”, a declarat Tariceanu intr-un interviu pentru Mediafax.

„72% din populatie considera ca Romania merge intr-o directie proasta. Este o ostilitate agresiva si trebuie sa iei act si sa faci un pas inapoi. Cu siguranta am facut greseli, trebuie sa ne recalibram discursul”, a mai spus Tariceanu.

Dancila a reactionat violent, miercuri, dupa ce Klaus Iohannis a afirmat ca guvernul este „corupt”.

„E de-a dreptul revoltator ca foloseste de la tribuna administratiei prezidentiale expresia guvern corupt. Il somez pe candidatul Klaus Iohannis sa prezinte de urgenta probe pentru aceasta afirmatie care dauneaza grav imaginii Romaniei”, a declarat Dancila.

Mai mult despre: ,

Comentarii: